Sağlık

Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Destek Veriyor

TepebaşıBelediye Yatılı Bakım Hizmetleri (TEBEV), 2012 yılından bu yana 65 yaş üstü yetim çocuklara destek veriyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yatılı sağlık ve bakım hizmeti veren TEBEV, Mart 2012’den bu yana vatandaşların yanında. TEBEV ekipleri 347 vatandaşını yalnız bırakmıyor.

Rezidansta ekipler tarafından verilen sağlık hizmetleri kapsamında tıbbi ekipman temin edilirken tansiyon, ateş ve şeker ölçümleri yapılıyor. Gruplar ayrıca vatandaşların kullandıkları ilaçların takibi, sağlık durumları ve dikkat edilmesi gereken bahisler hakkında da bilgi veriyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren TEBEV, eczanelerden market alışverişine kadar birçok hizmet sunuyor. TEBEV yetkilileri, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinlemekte ve resmi kurumlar nezdindeki süreçlerini takip etmektedir.

65 yaş üstü yaşlılar, tedavi için sevk edilmesi gereken mağdurlar, yalnız yaşayan ve kendine bakamayanlar, yatalak olanlar, evde sağlık hizmetine ihtiyacı olanlar, ihtiyacı olmayanlar TEBEV’den hizmet alıyor. sosyal güvencesi olan ve sağlık hizmetlerine erişemeyen vatandaşlar.

Kaynak: ANKA / Sağlık

kesan-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
-
Başa dön tuşu