Haber

Aydın’da sağanak 6 ilçede hayatı olumsuz etkiledi

AYDIN’da 20 dakika süren sağanak 6 ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Germencik’te alt geçitte mahsur kalan bir araba vinç yardımıyla kurtarılırken, Koçarlı’da ise yüksek kesimlerden inen yağmur suyu dereyi taşırdı.

Aydın’da akşam saatlerinde apansız bastıran sağanak Koçarlı, İncirliova, Efeler, Germencik, Kuşadası ve Didim ilçelerinde tesirli oldu. 20 dakika süren sağanak nedeniyle yollar ve alt geçitler suyla doldu, dereler taştı. Şoförler sıkıntı anlar yaşadı. Germencik ilçesinde, Fikret Barışık 09 GD 329 plakalı otomobiliyle alt geçitten geçmeye çalışırken bir anda biriken suların içinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye takımları sevk edildi. İtfaiye takımları halat yardımıyla evvel sürücüyü akabinde ise sulara gömülü arabası çıkardı. Barışık, karşıya geçmeye çalıştığı sırada suların birdenbire arabası içine çektiğini söyledi. Ziyan gören araba vinç yardımıyla sudan çıkartıldı.

TAŞAN DERE MAHALLEYİ GÖLE ÇEVİRDİ

Öte yandan, Koçarlı’nın Bıyıklı Mahallesi’nde ise  dağdan gelen sel derelerin taşmasına neden oldu. Taşan dere mahalleyi göle çevirdi. Sel bazı meskenlerin bahçesine kadar girdi, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonları ile görüntülendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu