Haber

Yenimahalle Belediyesi Anadolu Bölgesi’nde Yenimahalle Evi’nin açılışını yaptı

İlçenin her yerini kültür merkezleri ve spor tesisleriyle donatan Yenimahalle Belediyesi, Anadolu Bölgesi’nde bulunan Yenimahalle Evi’nin açılışını yaptı.

Açılış törenine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, DEVA Partisi Yenimahalle İlçe Başkanı Bahadır Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras ve Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar katıldı. belediyenin çörek ikram etmesiyle başladı. Etkinliğe STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Başkan Yaşar, “15 yıldır yaptığımız yatırımlar ve ürettiğimiz projelerle Yenimahalle’yi sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin konuştuğu bir ilçe haline getirdik. İlçemizdeki her mahalleye ayrım yapmadan eşit hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızdan herhangi birini birbirinden. Devletin yetkili kurumları tarafından yapılan araştırmalarda amacımız Türkiye’nin 5’inci ilçesi yapmaktır.” 1. sıraya yükselen Yenimahalle’yi 1. sıraya taşımak. Vatandaşın vergilerini vatandaşa fayda sağlayan projelere yatırıyor, 7’den 70’e tüm Yenimahallelileri düşünerek hizmet sunuyoruz. Yenimahalle’de barışın ve sevginin devamı için önce birleşeceğiz, sonra üreteceğiz, koruyacağız. sonsuza kadar Cumhuriyet. O zamana kadar bunu yaşatacağız” dedi.

Yenimahalle Evi’nin kardeşlik bağlarını güçlendirecek Şentepe bölgesinde yapılan yatırımlardan bahsederek konuşmasına devam eden Yaşar, “İnşaat çalışmaları devam eden Şentepe Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi’nin inşaatında sona yaklaşıyoruz. Tesisimizde çocuklarımızın okula yardımcı olduğu Ek Eğitim Merkezi, kütüphane, YENİMEK noktası, karakol, pazar alanı gibi vatandaşlarımızın kullanacağı birçok hizmet noktası yer alacaktır. Bugün açılışı yapılan proje hem Anadolu hem de Güzelyaka Mahalle sakinlerine hizmet verecek. Vatandaşlarımız Yenimahalle Evi’nde asker uğurlama, taziye, düğün ve kına gibi birçok etkinliği ücretsiz olarak gerçekleştirecek ve mahalle sakinlerinin kardeşlik bağları güçlenecek. Kardeşlik ve dostluk bu sosyal tesiste. Önümüzdeki dönemde aile sağlığı merkezi de kurarak bu bölgedeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını da karşılayacağız. Yenimahalle’de vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

haberseyitgazi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu