Haber

Resul Kurt açıkladı: Her konuttan bir kişi istihdam edilecek.

14 Mayıs seçimlerine günler kala partiler çalışmalarını yoğunlaştırdı. AK Parti Adıyaman milletvekili adayı Resul Kurt, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adıyaman’da belde ve köylerden ayrılmayan Kurt, vatandaşların ihtiyaçları ile de yakından ilgileniyor. Seçim kampanyasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kurt, “Adıyaman yeniden barışın başkenti olacak, güçlü bir şehir ekonomisi depremin yaralarını saracak, turizmin, sanayinin dinamizmi ile istihdam ve ekonomik canlılık sağlanacak. ve tarımsal üretimi şehre kazandıracak. Önemli yatırımlar şehrimize çekilecek” dedi.

AK Parti’nin ev hanımlarına emeklilik hakkı getireceğini söyleyen Kurt; “Emekli olmak isteyen ev hanımlarının primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Eskime hakkı verilerek ev hanımları daha kısa sürede emekli olabilecek” dedi. Kurt, her konuttan bir kişinin istihdam edileceğini de belirtti.

İşte Resul Kurt’un açıklamaları:

14 Mayıs seçimleri, hem Cumhurbaşkanımızın ‘dünya beşten büyüktür’ diye özetlediği misyonun devamlılığı, milli ve yerli savunma sanayi yatırımlarının inançla devam etmesi, doğalgaz, petrol gibi doğal kaynakların aktif ekonomisidir. ve en önemlisi deprem bölgesinin hızla toparlanması ve vatandaşlarımızın ekonomik refahı, kamu hizmetlerinin devamlılığı açısından değerlidir.

Bu seçimde sadece Cumhurbaşkanı seçmekle kalmayacağız, Türkiye’nin onurlu ve milli siyaseti devam edecek mi; ya da millet ittifakının seçim kampanyasını yürütenin emperyalizmin kuklası olup olmayacağına karar vereceği bir seçim olacaktır. Cumhurbaşkanımıza güçlü bir şekilde destek vererek sadece Cumhurbaşkanını yeniden seçmekle kalmayacak, Gazi Meclisi’nde de büyük bir çoğunlukla en güçlü şekilde temsil edeceğiz.

EV KADINA EMEKLİLİK HAKKI GETİRECEĞİZ

Ak Parti, barınma yükünü taşıyan ev hanımlarına emeklilik hakkı kazandıracak. Emekli olmak isteyen kadınların primlerinin üçte biri devlet tarafından karşılanacak. Ev hanımlarına yıpranma hakkı verilerek daha kısa sürede emekli olabilecektir.

HER KONUTTA 1 KİŞİ ÇALIŞACAK

Evlenmek isteyen gençlerimize 2 yıl ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz kredi verilecek. Her aileden en az bir kişinin istihdama katılması sağlanacaktır. Devlet, istihdam edilen kişinin sigorta primini ve gerekirse maaşının bir kısmını karşılayacaktır.

DEĞERLİ YATIRIMLAR ADIYAMAN’A ÇEKİLECEK

Adıyaman’ın barışın başkenti olması, deprem yaralarını sararak güçlü bir kent ekonomisi, turizm, sanayi ve tarımsal üretimin kente getireceği hareketlilik istihdam ve ekonomik canlılık sağlayacaktır. Değerli yatırımlar şehrimize çekilecek.

MUHALEFET PARTİSİ VATANDAŞIN YÜZÜNE KARŞI OLMAZ

Adıyaman’da depremin toplumsal etkisine umut bağlamış, sahada tepkisi ve varlığı olmayan, somut projeleri ve marifetleri olmayan muhalefet partileri sahada boy gösteremiyor, vatandaştan yüz bulamıyor.

AK PARTİ OLARAK SAHADAYIZ

Bugün Adıyaman’da davet muhalefetini merkez yapmaya çalışan, birkaç yeri telefonla arayıp destek isteyen bir muhalefet var. Biz ise AK Parti olarak sahadayız. Gerek 14 Mayıs’ta milletimizden destek ve oy talep eden milletvekili adaylarımız, gerekse mevcut milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve tüm il-ilçe teşkilatımız ve belediye başkanlarımız sahada vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyor.

AK PARTİ BELEDİYELERİNİN ADIYAMAN’IN HER YERİNDE HİZMETLERİ VAR

Bugün muhalefetin paçasından çok beceriksizliği akıyor. Ak Parti belediyelerinin Adıyaman’ın her yerinde hizmetleri var. Bugün İstanbul Büyükşehir veya Ankara, İzmir, Adana, Mersin gibi büyükşehir belediyelerinin bu alanda hizmetleri yok.

SOKAKTAKİ YEŞİL SOL PARTİ ADAYLARINI KİMSE TANIMIYOR

Sokakta Yeşil Sol Parti adayını tanıyan olmadığı gibi kendi tabanında da kimse yok. Üstelik Yeşil Sol, Adıyaman’da karşımıza çıkacak aday bulamadığı için Tokat’tan ithal ettiği adaylarla seçime girdi.

CHP’NİN ADIYAMAN’DAN MEP SEÇME SEÇENEĞİ YOK

Bu kişi milletvekili seçilebilirse Adıyaman’a ne verecek, bir daha Adıyaman’a uğramaz. Barışın başkenti Adıyaman terör örgütü PKK’nın talimatı doğrultusunda teröre atılmanın üzüntüsünü yaşayacaktır. Şu anda CHP’nin Adıyaman’dan milletvekili seçme şansı yok.

CHP’ye verilen her oy Yeşil Sol’a gidecek ve Adıyaman’ı teröre bulamak isteyenlerin ekmeğine yağ sürecektir. Adıyaman’ın yeniden ayağa kalkması için AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza her zaman destek olmalıyız.

 

KAYNAK: DÜNYA GAZETESI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu