Haber

AK Parti Genel Sekreteri Şahin, partisinin Ankara İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, “Cumhurbaşkanının hem sembolik yetkileri olacak hem de milletin cumhurbaşkanını seçeceğini söylüyorlar. Vatandaşın yüzde 50’den fazlasını alan cumhurbaşkanı sembolik yetkilerini kullanabilir mi? Ya da oyların yüzde 1’ini almış bir başkanın emrinde olabilir mi?” ben?” dedi.

Keçiören Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Ankara İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Şahin, partisinin Ankara İl Başkanlığı’nın 67 bin yeni üye ile Türkiye’nin en çok üyeye sahip kuruluşu unvanını elinde tutmayı hedeflediğini söyledi. 2022 yılında üye olur. Örgüt ile siyaset yapılır dedi.

AK Parti’nin iş ve hizmet politikasına yönelik yalan ve çarpıtma politikasının devam ettiğini ifade eden Şahin, altılı masanın anayasal çalışmasına değindi. Şahin, “Bu güçlendirilmiş parlamenter sistem dedikleri şey ajitasyon belasıdır. Girebilir mi?” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren Şahin, şunları söyledi:

“İlçe belediye başkanlarımız Büyükşehir Belediyesi’nin açıklarını kapatmak için var gücüyle çalışıyor. Bütçesi en kısıtlı olan ilçe belediyemiz bile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden çok daha büyük işler yapıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bütçeden daha büyük bütçe imkanı var. Ne vaatler yerine getirdiler Bir park mı yaptılar, çocuk parkı mı yaptılar, eser mi getirdiler, yol mu açtılar, köprü mü yaptılar, ne yaptılar? tek adım metro. Biz de bunu yapıyoruz. AKM-Gar-Kızılay metrosu bitmek üzere. Çok yakında hizmete açacağız” dedi.

Şahin, Kuzey Ankara Tüneli’nde 15 Ekim’de tadilata başlandığını ancak bir ayda tamamlanacağı söylenen onarımın 2 ay geçmesine rağmen bitirilmediğini, bu yolu kullanan sürücülerin büyük sıkıntılar yaşadığını ifade etti. Şahin, “Ankara büyükşehir belediyesi yönetimi açısından maalesef korkunç ve karanlık bir dönemden geçiyor. İnşallah 2024’te bu karanlığı bir kez daha aydınlığa çevireceğiz.” ifadesini kullandı.

AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok birer tebrik konuşması yaparak AK Parti’nin yürüttüğü hizmetleri değerlendirdi.

Toplantıya AK Parti Ankara milletvekilleri, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu