Haber

Karagümrük oyuncusu Fabio Borini bireysel performansını geliştirmek istiyor

VavaCars Fatih Karagümrük’ün İtalyan golcüsü Fabio Borini, bireysel performansını artırmak istediğini söyledi.

Kırmızı-siyahlıların Dünya Kupası nedeniyle Antalya’da düzenlediği kampta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 31 yaşındaki oyuncu, “Güzel bir kamp süreci geçiriyoruz. Herkes çalışmaya çok açık. Bunu oynadığımız 2 maçta da gösterdik. Bu arzumuzu ve doğru tavrımızı hazırlık maçlarında da sahaya yansıttık.”

Ligde aldığı 7 golle krallık yarışında tartışma halinde olan Borini, “Hep hedeflerim var. Onu hep daha yükseğe çıkarmak gibi bir hedefim var. Bunu sahaya da yansıtıyorum. Takımı hep öne koyuyorum.” ve takım bir gol daha, hep bir asist, hep bir mücadele daha seviyor.Bizi yükseltecek işler hedefliyorum.Aslında sahada 11 savaşçıya ve lidere ihtiyacımız var.Ben de bu mantaliteyle kendimi hep geliştiriyorum ve hedeflerimi yükseltiyorum. .” dedi.

Süper Lig’in potansiyeli olan bir lig olduğunu ifade eden Borini, “Potansiyelli bir lig. Bunu daha önceki röportajlarımda da söylemiştim. Yerli oyuncu zihniyeti açısından çok enternasyonal değiliz ama bunu fark ettiğimizde Türkiye ligi çok daha iyi bir seviyeye yükselecek ama dediğim gibi lig kalitesi belli bir potansiyele ve iyi bir üst seviyeye sahip diyebilirim.” sözlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu