Haber

Yusuf Alemdar Adapazarı’nda esnafı ziyaret ederek seçim irtibat bürosu açtı

Serdivan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar, Adapazarı ilçesinde esnafı ziyaret ederek miting düzenleyerek seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, seçim kampanyasını sürdüren Alemdar, önce Pasaj 2000 ve Kitapçılar Çarşısı’ndaki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Yerel seçimler için esnaftan destek isteyen Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Memnun Işıksu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Meryem Kalender, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta, Toplantıya Adapazarı Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili ve Adapazarı Kadın Kolları Lideri Hatice Genç de eşlik etti.

Ziyaretlerin ardından Şeker Mahallesi’nde düzenlenen mitinge katılan Alemdar, siyasete başladığı ilk günden bu yana hep milletin yanında yürüdüğünü belirterek, “Çok şükür bugüne kadar hep yanınızda olduk. Destek ve dualarımızla 16 ilçemize hizmet etmek için yola çıktık. Şeker Mahallesi hiçbir zaman yanımızda olmadı.” “Bizi yalnız bırakmadı. İnşallah sizlerin desteğiyle Sakarya’yı çok daha ilerilere taşıyacağız.” dedi.

Alemdar, daha çok çalışacaklarını ve üreteceklerini vurgulayarak, toplumun her kesimiyle birlik olacaklarını kaydetti.

Başkan Işıksu, “Mahallemi Güzelleştiriyorum” ve “Çocuk Hakları Sokağı” başta olmak üzere insan odaklı birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini, aşkla çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Biz biriz, her zaman birlikteyiz. Cumhur İttifakı ekipleri Adapazarımız için mücadeleye, başarıya ve merhamete devam edin. Adapazarı’na yolunuza devam edin.” Bir açıklama yaptı.

Alemdar ve beraberindekiler daha sonra seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

habereyyubiye.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu