Haber

SULTANGAZİ’DEKİ PARK KAVGASI KANLI SONUÇLANDI

SULTANGAZİ’de otopark konusuyla başlayan tartışmada kan döküldü. Taraflardan biri, kovaladığı müteahhiti tabancayla kolundan vurdu. Kovalamaca güvenlik kameralarına yansıdığı sırada kaçan saldırgan kısa süre sonra yakalandı. Adliyeye sevk edilen saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 23 Şubat Perşembe günü saat 09.00 sıralarında Uğur Mumcu Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede müteahhitlik yapan Osman Koç’u ziyarete gelen kayınbiraderi, aracını sokağa park etti. Buradaki oto yıkama dükkanının sahibi Bekir Yiğitoğlu, iddiaya göre aracını park eden kişi ile tartışmaya başladı. Durumu fark eden Osman Koç, kayınbiraderinin yanına gelerek Bekir Yiğitoğlu’na tepki gösterdi. Otomobilin sahibi başka bir yere park etmek için otomobiline binerken Bekir Yiğitoğlu eliyle cama vurdu. Yiğitoğlu daha sonra araçlarında bulunan tabancayı alarak sürücüye ateş etti. Mermilerden biri sürücünün bacağını sıyırdı. Yeri düşünen sürücü Yiğitoğlu, Osman Koç’a döndü. Koç kaçmaya çalıştı. Yiğitoğlu, elindeki tabancayla Koç’un peşinden koşmaya başladı. Yaklaşık 300 metre süren kovalamacada Yiğitoğlu, Koç’a arka arkaya ateş açtı. Kurşunlardan biri Koç’un sol koluna isabet etti.

SİLAHLI SALDIRGAN OLAYDAN SONRA KAÇTI, KISA SÜREDE YAKALANDI

Kanlar içinde yere yığılan Koç’un yardımına çevredekiler koştu. Durumu polis ve sağlık ekiplerine bildiren vatandaşlar, kan kaybını önlemek için tampon yaptı. Saldırgan Yiğitoğlu olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Koç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Yiğitoğlu, olaydan iki saat sonra İsmetpaşa Mahallesi’nde gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yiğitoğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Osman Koç, hastanede tedavisinin ardından taburcu edildi.

“ARKAMIZA DERGİ BOŞALDI” Osman Koç, yaşananları anlatan, “Perşembe günü saat 9.00’da çalıştığım sokakta kayınvalidem beni ziyarete geldi. kanun.diyerek tepki verdim.silahlı şahsın öldüğünü sandı sonra peşimden koştu.kaçmaya çalıştım peşimden geldi.yaklaşık 300 metre koştum.o sırada arkamdan bir şarjör boşaldı Köşe başındaki bir marketin önünde tabancadan çıkan mermilerden biri koluma isabet etti, yere düştüm, pazarcı müdahale etti.

Öte yandan Yiğioğlu’nun elinde silahla Koç’u kovaladığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Koç’un koştuğu, Yiğitoğlu’nun ise elinde silahla kovaladığı anlar var.

Görüntüler: ———————–Güvenlik kamerası-Osman Koç’un kaçışı-Silahlı saldırganın kovalamacası Gerçek ve genel detaylar

-Osman hoca röportajı

haber-bandirma.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu