Haber

Ormanın Oğulları anahtar kartı nerede?

Popüler hayatta kalma korku oyunu The Forest’ın devamı niteliğindeki Sons Of The Forest, Steam’de Erken Erişim olarak yayınlandı. İlk 24 saatte 2 milyondan fazla satan oyun oldukça ilgi görüyor. Ormanın Evlatları’nda anahtar kartın nerede bulunduğu merak ediliyor. Pekala, Ormanın Oğulları anahtar kartı nerede? Detaylar burada…

ORMANIN OĞULLARI ANAHTAR KARTI NEREDE?

Ormanın Evlatları adasındaki kutsal alanlardaki bazı odalara anahtar kartı olmadan girilemez. VIP Keycard, Maintenance Keycard ve Guest Keycard olmak üzere üç farklı anahtar kartı bulunmaktadır.

BAKIM ANAHTAR KARTI NEREDE?

Haritanın kuzeydoğusunda yer alan Bakım Anahtar Kartı için aşağıdaki konuma gelin ve küreğinizi çıkarıp kazmaya başlayın.

Kazdıktan sonra “Bakım A” yazan bir kapak göreceksiniz. Ambarın içine girin ve merdivenden aşağı inin. Arkanı dön ve kanla dolu koridorda ilerle ve sağdaki ilk kapıdan gir. Oturma odasının en ucundaki masada Bakım Anahtar Kartı var.

VIP ANAHTAR KART NEREDE?

Haritanın kuzeybatı kısmında yer alan mağarada yer alan VIP keycard’a (VIP Keycard) ulaşmak için mağaradan aşağı doğru ilerleyin. Mağaranın altındaki kapağı kaldırarak merdivenden aşağı inin. Odanın en sağ ucunda kilitli bir kapı var. Bakım Anahtar Kartı ile bu kapıyı açmanız gerekmektedir.

Sonra içeriye doğru uzanacak ve bitkilerin büyüdüğü birkaç odadan geçerek karanlık koridorda ilerleyeceksiniz. Ardından sola dönün, merdivenlerden suya inin ve su basmış odadan geçin. Düşen aydınlatma armatürlerinin arasında hareket ederek doğrudan diğer su basmış odaya gidin.

Daha karanlık bir odaya geldiğinizde sağa dönün ve koridor boyunca yüzün. Koridorun solundaki odada yer alan ofis odasında masanın üzerinde VIP Card bulunmaktadır.

MİSAFİR ANAHTAR KARTI NEREDE?

VIP Keycard’ı bulduğunuz alanın hemen güneyindeki yeşil noktadan mağaraya girerek ilerleyin. Metal bir koridora dönüştüğü karanlık mağara geçidinin sonuna doğru yürüyün. Koridor başka bir koridora açıldığında sola dönün ve bol ışıklı odaya girdikten sonra sağa dönün. Kilitli kapının kilidini açmak için VIP Anahtar Kartını kullanın.

Spor salonuna girin, sola dönün ve iki büyük merdivenden yukarı çıkın. Merdivenleri çıktıktan sonra alışveriş merkezinin arkasına doğru devam edin. Bir sonraki odaya girin ve arka duvara ulaşana kadar restorandan devam edin. Sağınızda ölü insanlarla çevrili bir masa ve masanın üzerinde bir ceset ve daha da önemlisi Misafir Anahtar Kartı var.

harranajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu