Haber

Yılan Hikayesi’nin Gülsüm’ü Neriman Uğur’un büyük değişimi şoke etti! İşte Neriman Uğur’un son hali…

Türk televizyon tarihinin en sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Yılan Hikayesi dizisinde rol alan oyuncuların son durumu merak ediliyor.

7 Ekim 1999’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi 3 dönem sürmüştür. 23 Mayıs 2002 tarihinde yayınlanan 90. bölümü ile ekranlara veda eden dizi hafızalarda yerini almıştır.

Başrollerini Mehmet Ali Alabora ve Meltem Cumbul’un paylaştığı dizi yayınlandığı tarihte büyük bir hayran kitlesi kazandı.

Yılan Hikayesi dizisinde Gülsüm karakterine hayat veren başarılı oyuncu Neriman Uğur’un son hali. Ünlü oyuncu birçok dizi ve filmde rol almıştır.

65 yaşındaki oyuncu şimdi de Yasak Elma dizisinde Sevim Avcıoğlu karakterine hayat veriyor.

Ünlü oyuncunun son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Usta oyuncu yıllar içinde yaptığı değişiklikle dikkatleri üzerine çekti.

İşte Neriman Uğur’un son hali…

1958 yılında Muğla’da dünyaya gelen Neriman Uğur, Yılanlı Kıssa’daki performansıyla hafızalara kazındı.

Neriman Uğur, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Ana Sanat Bölümü Oyunculuk Bölümü’nden 1983 yılında mezun oldu.

Neriman Uğur Kırık Ayna, Parmaklıklar Arkası, Canan, Acı Aşk, Huzur Sokağı, Sanat Sokaklar, Ramo ve Yasak Elma gibi birçok dizide rol almıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu