Haber

Sevilay Yılman’dan Süleyman Soylu’ya: ‘Kadınlığıma saldıran bu şerefsiz sizin kontrolünüzdeki bir troll’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk yazarı Sevilay Yılman hakkında 27 Mayıs 2021’de yayınlanan ‘Bu Peker meselesi’ ve 11 Haziran 2021’de yayınlanan ‘Pandora’ başlıklı yazıları nedeniyle ‘kamu görevlisine hakaret ve iftira’ suçundan suç duyurusunda bulundu. Bu olayın ardından gazeteci Sevilay Yılman ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki gerilim artarak devam etti. Şimdi Yılman, İYİ Parti üyesi Lütfü Türkkan’a bağlı olduğu iddia edilen ve kendisini hedef alan trol hesabın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından kontrol edildiği tezini gündeme getirdi.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ‘Türk Savunma Teşkilatı’ adlı sosyal medya hesabından İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile gizli ilişki içinde olduğu teziyle kendisine yönelik yapılan paylaşımlarla ilgili davet etti.

Yılman, “Süleyman Soylu Bey bu ahlaksız troll’ün sizin kontrolünüz altındaki bir pislik olduğu iddia ediliyor! Sizi 30 yıldır tanıyan biri olarak bu iddiaya inanmıyorum tabii ki… Ancak hakarette olduğu gibi Cumhurbaşkanı ya da şahsınız, kadınlığıma, anneliğime, iffetime tamamen iftira atan yalanlarla sahte bir hesabın arkasına saklanıyorum, “Saldırarak itibara suikast düzenlemeye çalışan bu alçağı bulmanızı ve adalete teslim etmenizi bekliyorum” dedi.

Yılman’ın paylaşımı şöyle:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu