Haber

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Yazıcı: “Sayın Cumhurbaşkanım, dünyayı ayağa kaldırma, İslam ülkelerinin ve İsrail’in sınırlarını zorlama yetkisi sizde…

Saadet Partisi İstanbul İl Lideri Ömer Faruk Yazıcı, “Sayın Cumhurbaşkanı, dünyayı ayağa kaldırma, İslam ülkelerini ve İsrail’i sınırlarına koyma, ağır yaptırımlarla zalimi durdurma yetkisi sizde. Şimdiden adım atmalısınız. Yarın değil. Gazze yok oluyor. Bu adımlar devletimizi çaresiz bırakıyor. “Devlet miting yapmıyor, gereğini yapıyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşları 28 Ekim’de (yarın) İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenecek Büyük Filistin Mitingi’ne davet etti. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu paylaşımını paylaştı. Sosyal medya hesabından şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanı, dünyayı ayağa kaldırma, İslam ülkelerini ve İsrail’i yerli yerine koyma, ağır yaptırımlarla zalimi durdurma yetkisi sizde. Şimdi adım atmalısınız. Yarın değil. Gazze yok oluyor. Bu adımlar devletimizi gösteriyor” aciz olarak. Devlet miting yapmıyor, gereğini yapıyor.”

Kaynak: ANKA / Günümüz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu