Haber

Recep Uçar kimdir? Kaç yaşında, nereli? Recep Uçar’ın hayatı ve biyografisi!

Gündemin isimlerinden Recep Uçar ile ilgili detaylar merak ediliyor. Vatandaşlar sık ​​sık karşılaştıkları bir isim olan Recep Uçar’ın hayatını araştırıyor. Peki Recep Uçar kimdir? Kaç yaşında, nereli? Recep Uçar’ın hayatı ve biyografisi! Detaylar haberimizde.

RECEP UÇAR KİMDİR?

Recep Uçar (22 Eylül 1975, İstanbul), Türk teknik direktör ve eski futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’un teknik direktörüdür. Futbol kariyerine 10 yaşında Ümraniyespor altyapısında başladı. 1989 yılında Pendikspor altyapısına transfer oldu ve 1992 yılında profesyonel kariyerine burada başladı. 1998 yılında transfer ettiği 1. Lig takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un formasını uzun yıllar giydi. Ayrıca İstanbul BB formasını giyerken takım kaptanlığı da yaptı. 28 Ocak 2008’de futbolu bıraktı.

Antrenörlük kariyerine uzun yıllar forma giydiği İstanbul BB’de başladı. İlk olarak İstanbul BB altyapı takımlarında görev yapan Uçar, 2013 yılında Cihat Arslan’ın göreve gelmesiyle yardımcı antrenör oldu. Sonraki sezon takımın isim değişikliği ve Abdullah Avcı’nın İstanbul Başakşehir teknik direktörü olmasıyla birlikte 2019 yılına kadar Avcı’nın takımında yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Avcı, 2019 yılında Beşiktaş teknik direktörü olduktan sonra takımında da görev aldı. yardımcı antrenör olarak.

28 Ekim 2020’de Sait Karafırtinalar’ın görev süresi sona eren Ümraniyespor’un teknik direktörü oldu. 2021-22 1. Lig sezonu sonunda 1. Lig’i tamamlayarak Ümraniyespor’un 2022-23 Süper Lig döneminde mücadele etmesine büyük katkı sağladı. ligde ikinci sırada yer alıyor. Ümraniyespor’un Süper Lig’e yükselmesiyle sözleşmesi 2023 yılına kadar uzatıldı. 19 Nisan 2023’te Ümraniyespor’dan istifa etti.

haberagacoren.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu