Haber

Muharrem İnce: Bu açıklamayı son kez yapacağım…

Cumhurbaşkanlığı adayı ve Anavatan Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bağcılar Çarşı Caddesi’nde seçim kampanyaları yürüttü.

Muharrem İnce, “Bu açıklamayı son kez yapacağım. FETÖ’nün amacı benim. Her gün geçersiz bir makbuz, milyonlarca dolar, makbuz, geçersiz montaj görüntüleri sergileniyor. “Bu dolandırıcılıktır” dedi.

“BUNUN İKİNCİ TÜRÜ DA VAR”

İnce, “Ama buna inanan ve bunu paylaşan CHP’li arkadaşlarıma sesleniyorum” dedi. “Bak yanlış yapıyorsun. Muharrem İnce vazgeçmiyor. Muharrem İnce diz çökmüyor. Muharrem İnce direniyor. Savaşıyor. Ama onlara şunu söyleyeyim. Bu sahte makbuzları, sahte belgeleri, montaj videolarını yayınlayan FETÖ. , bir gün size de aynısını yapacak.Onlar kumpas kurarken bugün Muharrem İnce’ye kumpas kuruyorlar.Unutmayın FETÖ dünyanın en tehlikeli örgütlerinden biridir.Şimdi AKP’yi gönderelim diyorsunuz. FETÖ falanla uğraşalım bu saçmalık. İçeri girersem sizinle pazarlık edecek. Sonradan göreceksiniz bana da bunu yaptılar. Geçersiz makbuz ve sahte verecekler diyorum. belgeler. arkadaşlarımı uyarıyorum. hata yapma diyorum Bakın bu seçim. Bunun ikinci bir çeşidi daha var. Bu yanlıştan vazgeçin diyorum. Teşekkür ederim” dedi.

“BAĞCI DA VAR, İYİSİ VAR”

“Türkiye, İstanbul Şişli, Beşiktaş, Kadıköy, Bakırköy’den ibaret değil” diyen İnce, “Bağcılar, Esenler de var. Bugün Bağcılar sokaklarında olağanüstü bir ilgiyle karşılandık. Teşekkürler Bağcılar. sakinlerimiz” dedi.İnce daha sonra bir kafede vatandaşlar ve çocuklarla sohbet etti.

haber-surmene.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu