Haber

Tuncay Özkan Kendini Savundu: “FETÖ Saldırısı Altındayım”

CHP İzmir Milletvekili ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı Tuncay Özkan, 14 Mayıs seçimleri sonrası hakkında ortaya atılan tezlere yayınladığı görüntüyle yanıt verdi. Özkan, tüm tartışmaların bir FETÖ komplosu olduğunu söyledi.

Tuncay Özkan, yayınladığı görüntüyle “İmzalanan tutanakları 14 Mayıs seçimlerinden sonra AK Parti’ye verdi” tezlerini yalanladı.

“Bu rapor seçilen tüm partilere veriliyor. AK Parti’nin de elindeki tutanakları paraya sattım. Bu bir prestij suikastıdır.”

Özkan, ‘Saraydan 96 milyon dolar’ tezinin de FETÖ tarafından ortaya atıldığını söyledi.

Fethullahçıların son 3 günde 1.5 milyona yakın tweet atarak onca para harcayarak yarattığı algı operasyonuyla karşı karşıyayım.

Tuncay Özkan 95 milyon dolar mı aldı? Akın İpek’e göre risk aldım, alamadım. Bir dava açıyor, ben davanın taraflarından değilim ama 95 milyon dolarım var diyor. Davayla ilgili bir karar yok. Sonra Cevheri Güven araştırdım 95 milyon dolar aldım diyor.”

Tuncay Özkan, ANKA Haber Ajansı’nın kendisi hakkındaki iddialarını yalanladı.

Ayrıca Özkan, sosyal medyada kendisi hakkında açıklamalarda bulunan gazeteci Bahar Feyzan’ın KRT televizyonundan kovulduğu için bu iddiaları dile getirdiğini söyledi.

Tuncay Özkan’ın açıklamaları ?

Bahar Feyzan’dan Tuncay Özkan’a yanıt ?

dogansarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu