Yaşam

Meghan Markle ve Prens Harry, kraliyet ailesi hakkında konuştukları belgesel için 100 milyon dolar aldı

2018 yılında evlenen Meghan Markle ve Prens Harry, 2020 yılında Kraliyet görevlerinden istifa ettikten kısa bir süre sonra belgesellerinin yayınlanması için Netflix ile bir mutabakat zaptı imzaladılar. Bu zamana kadar yaşananlar, dün yayına giren ikilinin fiyatı da merak konusu oldu.

100 MİLYON DOLAR MI ALDILAR?

İngiliz Bakan Guy Opperman, katıldığı televizyon programında Harry ve Meghan’ın Kraliyet ailesi ve İngiltere ile hiçbir ilişkisinin olmadığını söyledi. Bakan, Haryy ve eşi Meghan’ın 100 milyon dolar karşılığında sadece İngiltere’nin imajını lekelemekle kalmadığını söyledi. Kraliyet ailesi, ancak tüm Birleşik Krallık.

TEPKİ YAĞMUR

Belgeselin yayınlanmasının ardından birçok çevreden Harry ve Meghan’a ağır tepkiler gelmeye başladı. Bazı izleyiciler, Harry ve Meghan’ın bu belgeseli yayınlayarak İngiliz kraliyet ailesini devirmeye çalıştıklarını söyledi. Muhafazakar İşçi Partisi Milletvekili Mark Jenkinson, Meghan’ın bir hain olduğunu ve Harry’nin ona yardım ettiğini iddia etti.

SARAY ÇEVRESİNDE Yaşadıkları Irkçılığı Anlattılar

Belgeselin ilk üç bölümünde çiftin nasıl tanıştığı ve Meghan’ın saray çevresinde maruz kaldığı ırkçılık gibi konular ele alındı. İlk bölüm Harry’nin “Benim işim karımı ve ailemi korumak” sözleriyle başladı. Harry ve Meghan ayrıca paparazzilerin mahremiyetlerini nasıl ihlal ettiğine de değindi. Çift, belgeselde Instagram üzerinden tanıştıklarını anlatırken, iki çocuklarının daha önce basına yansımayan görüntülerine de yer verildi. Toplam 6 bölüm olarak hazırlanan dizinin kalan üç bölümü 15 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu