Ekonomi

Lithium Lion Metals, Boulder Creek seçeneğini güvence altına aldı

VANCOUVER – Lithium Lion Metals Inc., bir maden arama şirketi. (CSE:LLM) (OTC:GLIOF) (FWB:2BC) bugün Boulder Creek Mülkü için Tubutulik Mining Company LLC ile bağlayıcı bir Niyet Mektubu (LOI) imzaladığını duyurdu. LOI, Lithium Lion’a mülkte %100 mülkiyet payı elde etmek için 10 yıllık özel bir seçenek sunuyor.

Anlaşmanın mali şartları, LOI’nin imzalanması üzerine 5.000 ABD Doları tutarındaki ilk ödemeyi ve ardından kesin bir anlaşmaya varılması üzerine 25.000 ABD Doları tutarındaki ödemeyi içermektedir. 50.000 $ ve 100.000 $ tutarındaki müteakip ödemeler, kesin anlaşmanın birinci ve ikinci ila onuncu yıl dönümleri arasında sırasıyla yapılacaktır. Lithium Lion bu ödemeleri dilediği zaman hızlandırma yetkisine sahiptir.

Opsiyon ödemelerine ek olarak anlaşma, Lithium Lion’un Tubutulik Madencilik’e mülk üzerinde %2,0 net izabe imtiyazı (NSR) vermesini ve Lithium Lion’un NSR’nin %1,00’ini 1 milyon $ karşılığında geri satın alma opsiyonunu öngörmektedir. Geri satın alma seçeneğinin kullanılması halinde şirket, nihai anlaşmanın onuncu yıldönümünü takip eden on yıl boyunca yıllık 100.000 ABD Doları tutarında telif hakkı avansı ödeyecek.

Anlaşma şartlarının bir parçası olarak, Robert Weicker’a opsiyon ödemesi başına %7,00 oranında bulucu fiyatı ödenecek.

Lithium Lion şu anda Boulder Creek Mülkü üzerinde teknik durum tespiti yürütüyor ve tatmin edici durum tespiti sonuçlarına bağlı olarak 60 gün içinde kesin bir anlaşma imzalamayı bekliyor.

Quebec’teki 13N Projesi’nin araştırılmasıyla da ilgilenen şirket, gelişmeler hakkında hissedarları ve kamuoyunu bilgilendirecek.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

devrekhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu