Haber

Kübra Par: Kılıçdaroğlu ile görüştüm, asıl kulisi Şero’dan aldım

Habertürk yazarı Kübra Par, Ekrem İmamoğlu’nun UYGUN Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaşadığı isimsiz polemiğin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Par, “Masadaki bu karşılıklı gerginliğe rağmen Kemal Bey son derece rahat görünüyordu” dedi.

Par, mektubunda şunları söyledi:

“Görüşmemizden birkaç saat önce DÜZGÜN Parti lideri Meral Akşener Fox TV yayınına katılarak oldukça sert açıklamalarda bulundu. Sayın Kılıçdaroğlu’nu aradım. Telefonu kapalıydı. Yanlış anlaşılmasın izin almak için aramadım. Kimseden izin almak zorunda değilim, üzülerek söyleyenleri de çoğaltacağım. Seçtiğimiz belediye başkanlarını aramak için kimden izin alacağım? Bu belediye başkanları, iki partinin ittifakı ile seçilen liderlerdir. İyi yaptığı şeylerden de, kötü yaptığı şeylerden de biz sorumluyuz.” Masadaki bu karşılıklı gerginliğe rağmen Kemal Bey son derece rahatlamış görünüyordu. Aslında oldukça mutluydu.”

“Konuştuklarımızın ‘kayıt dışı’ olacağına söz verdiğim için ne dediğini yazmayacağım” diyen Par, ana kulisi asansörde CHP’nin kedisi ‘Şero’dan aldığını yazdı:

“Ben çıkarken CHP’nin meşhur kedisi Şero benimle asansöre bindi. Asıl kulisleri ondan dinledim. Kemal Bey aday olmaya kararlı, kazanacağından hiç şüphesi yok. Sadece anketleri değil, saha araştırmalarını ve bilimsel çalışmaları da takip ediyor” dedi.

“İki liderin birbirine medya üzerinden cevap vermesi muhalefeti yıpratır” dedim. Meral Hanım ile Kemal Bey’i bir araya getirseniz de baş başa konuşurlar. Bu noktada bunu ancak bir kedi başarabilir çünkü herkesin kendi hesabı var” dedim.

Miyavlayarak kuyruğunu sallayarak “Belki yakında olur” dedi ve yanımdan uzaklaştı. (HABER MERKEZİ)

TAM MAKALE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu