Yaşam

Karşıyaka’da Dolu Dolu 23 Nisan Kutlaması

Karşıyaka Belediyesi; Ulu Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bugünün küçükleri, yarının büyükleri” dediği ve çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl renkli ve dolu dolu etkinliklerle kutlayacak. 22 Nisan Cumartesi ve 23 Nisan Pazar gün boyu devam edecek etkinliklere Zübeyde Hanım Mahallesi 100. Yıl Meydanı ve Cordelion Tay Park ev sahipliği yapacak.

 

İKİ GÜN SÜRECEK

23 Nisan Çocuk Şenliği’nin ilk günü Zübeyde Hanım Mahallesi 100. Yıl Meydanı’nda yapılacak. 13.00-17.00 saatleri arasında gün boyu devam edecek etkinliklerle çocuklar eğlenerek öğrenecek, sahne gösterileri ile eğlence doruklara ulaşacak. Sahne şovları kapsamında interaktif dans, paraşüt oyunu, baloncuk gösterisi, Alp Abi stand up gösterisi, sihirbazlık, ritim atölyesi, şef sensin ve çocuk müzik programları olacak. Yetenek parkurunun da yer alacağı alanda uyum eğitimi yapılacak; voleybol, küçük futbol ve badminton oynanacaktır. Festival ayrıca çeşitli atölyelere de ev sahipliği yapacak. Miniklerin katılımıyla şapka, geri dönüşüm, mozaik ve tohum ekme atölyeleri ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

 

ATÖLYELERLE RENKLENECEK

Festivalin ikinci gününde ise eğlence Cordelion Tay Park’a taşınacak. 13.00 – 17.00 saatleri arasında çeşitli etkinlikler gerçekleşecek. Karşıyaka Belediyesi Bale Takımı’nın programıyla başlayacak sahne gösterileri, Mady dans gösterisi, çocuk zumba, ritim atölyesi, Alp Abi stand up gösterisi, jonglör ve sihirbaz gösterisi, baloncuk gösterisi ve şef sizsiniz ile devam edecek. Finalde ise çocuk korosu sahne alacak ve 23 Nisan coşkusunu müzikle zirveye taşıyacak. Yetenek parkurunun da yer alacağı alanda bocce, armoni eğitimi, tay ve tay bisikleti, voleybol, küçük futbol ve badminton etkinlikleri yapılacak. Şapka, geri dönüşüm, mozaik ve tohum ekme atölyeleri de Cordelion Tay Park’ta yer alacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı anaokullarında törenler, mangallar ve müzik dinletileri ile coşkuyla kutlanacak.

Diğer taraftan; ‘Çocuk Futbol Turnuvası’ 23 Nisan 2023 Pazar günü Fikri Altay Mahallesi Ahmet Beko Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecektir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-ugurludag.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu