Haber

İYİ Parti üyesi Koray Aydın, “5’li Çete” ile görüştüğü iddialarına yanıt verdi

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün gece yarısı sosyal medya hesaplarından dikkat çeken bir tweet paylaştı. Kılıçdaroğlu, kamuoyunda “5’liler çetesi” olarak bilinen müteahhitlere atıfta bulunarak, “önlerine 419 milyar dolarlık bir fatura çıkaracağını” söyledi. Kılıçdaroğlu’nun ortaya çıkmasının ardından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın’ın “5’ler Çetesi” temsilcisiyle görüşmeye geldiği iddia edildi.

İYİ PARTİ AYDIN: BU İFTİRAYI YAYINLAYAN VE YAYINLAYANLARDAN HESAP VERİLECEKTİR

İYİ Parti Siyasi İşler Lideri Koray Aydın, tartışmalarla ilgili yaptığı paylaşımda, “Karanlık çevrelerce basına ve sosyal medyaya servis edilen ‘Beş Çete’ temsilcisiyle görüştüğüm iddialar, kendimi ve İyi Parti’yi karalamak için” dedi. , korkakça ve gerçek dışı bir iftiradır.İftirayı yayanlar yargı önünde hesap verecektir.’Beşliler Çetesi’ kavramını ilk ortaya atan ve bilinirliğini sağlayan İYİ Parti ve yiğit liderimiz Meral Akşener Hanım’dır. Türk kamuoyuna, yağma ve yolsuzluk yapanlardan mutlaka hesap sorulacaktır” dedi.

“TÜRK MİLLETİNİN BİLİNCİNE SÖZ VERİYORUM”

Aydın, “Beş kişilik çete temsilcisiyle görüştüğüm korkakça iftiraların İYİ Parti’nin dayatmalara boyun eğmediği bir dönemde gündeme getirildiğini büyük Türk milletinin sarsılmaz vicdanına ve takdirine sunuyorum. cesurca dik bir duruş sergiledi ve kendi yolunu çizdi.”

haberpasinler.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu