Haber

Başkan Soyer: “Bu hikayeden vazgeçebilir miyim?”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, hafta sonu mesaisine Tire Süt Kooperatifini ziyaret ederek başladı. Yapımcılar tarafından coşkuyla karşılanan Lider Soyer, “Biz maraton koşucularıyız. Takılıp düştüm. Şimdi bu görevi yapmayacağım diye bu hikayeden vazgeçer miyim? Son nefesime kadar sana, ülkeme hizmet edeceğim. Önemli olan tutsak olmak değil, teslim olmamaktır. “Bu aşk insana ne yaptırmıyor?” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 5 yıllık görev süresi boyunca verdiği destekten dolayı İzmir halkına teşekkür etmek için çıktı. Tire Süt Kooperatifi’ne ilk ziyaretini gerçekleştiren Lider Tunç Soyer, kooperatif tarafından sıcak karşılandı. Toplantıya Lider Tunç Soyer’in yanı sıra, İzmir Köy Kooperatif Birliği Yönetim Kurulu Lideri Neptün Soyer, Tire Süt Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öztürk, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Aydın, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı, Büyükşehir bürokratları ve üreticiler katıldı. ziyaret etmek.

Biz maraton koşucularıyız
Üreticilere “Sizler Türkiye’nin umudusunuz” diye seslenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Nerede yaşarsak yaşayalım, hangi görevi yaparsak yapalım, sonuna kadar elimizden geldiğince yanınızda olmaya devam edeceğiz. . Aramızdaki bağ asla kopmaz. Yaşadığımız sürece onu korumaya devam edeceğiz. Biz maraton koşucularıyız. Takıldım, düştüm. 15 yıl önce Seferihisar için, ardından İzmir için çabalarımı sürdürdüm. Kendimi ülkeme adadım. . Artık bu görevi yapmayacağım diye bu hikayeden vazgeçebilir miyim? Son nefesime kadar sana, ülkeme hizmet edeceğim. Sorun köle olmak değil, teslim olmamaktır. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. . Bu güzel insanlar çok daha iyisini hak ediyor. Ben bu ülkeyi seviyorum. Bu ülkeyi aşkla seviyorum. Geçmişini, denizini, toprağını seviyorum. “Bu aşk insana ne yaptırmıyor?” dedi.

En büyük desteği sizden aldık
Tire Süt Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öztürk, “Sizi bir kez daha aramızda görmek istedik. Belediye her zaman takımımıza destek oldu. En büyük desteği sizden aldık. Belediyenin insanlara dokunması çok önemli. Bunun en güzel örneği kooperatiftir. “Kooperatifleri büyüterek insanlara dokunuyorsunuz” dedi.

Seni istiyoruz
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tire Süt Kooperatifi’nin ardından CHP Lastik Teşkilatı ve Lastik Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, “Bir kez daha yapmalıydınız. “Bu senin hakkındı” sözleriyle karşılandı. Bu sözlerin bir belediye başkanının görev süresi boyunca alabileceği en büyük ödül olduğunu belirten Başkan Tunç Soyer, “Çalışmalarınız vatandaşlar tarafından takdir ediliyorsa hayatınızda bundan daha güzel bir şey olamaz. Gönül çok daha iyi şeyler yapmak ister. Senden vazgeçmeyeceğiz. “Nasıl vazgeçebiliriz?” dedi.
88 üyeli Lastik Muhtarları Derneği Başkanı Berna Kireşçi ise şunları söyledi: “Sizin döneminizde en büyük yatırımı lastik aldı. Tireliler olarak bir dönem daha hakkınız olduğunu düşünüyoruz. Seni istiyoruz. “Arkanızdayız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

sumbashaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu