Yaşam

Elif Bebek Anaokulu açılıyor

Okul öncesi eğitim çalışmalarıyla örnek teşkil eden Bayraklı Belediyesi, belediye bünyesindeki 2. anaokulunun inşaatını da tamamladı. İzmir depreminin ikonik isimlerinden Elif Perinçek’in adını taşıyacak olan Elif Bebek Anaokulu 75. Yıl Mahallesi’nde 6 Şubat’ta açılacak. Lider Sandal, “Yeni eğitim merkezimiz için kayıtlar başlamıştır. İlçemize ve ailelerimize hayırlı olsun” dedi.

KAYIT BAŞLADI

Bayraklı Eğitim Modeli ile okul öncesi eğitim faaliyetlerinde fark yaratan Bayraklı Belediyesi, 75. Yıl Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Elif Bebek Anaokulu için kayıt almaya başladı. 4 derslik ve 65 öğrenci kapasiteli eğitim merkezi için ilk ders zili 6 Şubat 2023’te çalıyor! İzmir depreminin simgelerinden Elif Perinçek’in adını taşıyan yeni anaokulu, Milli Eğitim müfredatına göre eğitim verecek. Anaokulunda sınavla seçilen ve liyakatle belirlenen uzman eğitmenler görev yapacak. Kayıt ve detaylar için 0232 353 06 58 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

“ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Atatürk’ün izinde aydınlık nesiller yetiştirme çabamıza bir yenisini daha ekliyoruz. Depremin simgelerinden Elif Bebek adını taşıyan yeni eğitim evimizi yeni yılda hizmete açacak ve Bayraklı Eğitim Modeli ile geleceğe ışık tutacak çocuklarımızı yetiştireceğiz. Katılımcı, demokratik, çevreci ve bilimsel bir eğitim sistemi ile çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu