Ekonomi

Depremzedelerin gittiği Eskişehir’de doğalgaz bayilerinin işleri arttı

Kahramanmaraş depreminin ardından 11 ilde yaşayan 13,5 vatandaşın bir kısmı farklı şehirlere göç etti veya geçici olarak taşındı.

Depremzedelerin yaşamak için seçtikleri şehirlerden biri olan Eskişehir’de yerleşen evlerde onarım çalışmaları yapılıyor.

Doğalgaz ustaları konsantre oldu

Eskişehir’e gelen depremzedelerin yerleştirildiği evlerdeki kombi ve şofbenlerin bakım ihtiyacı, doğalgaz ustalarının işini artırdı.

Depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik fayda sağlanması adına herhangi bir çalışma yapılmadığını belirten doğalgaz ustası, önümüzdeki günlerde doğalgaz bayilerinin faaliyetinin artabileceğini söyledi.

Doğalgaz ustası deprem bölgesinde göreve hazır

Yıkılan binalar yeniden yapılmaya başlandığında Eskişehirli ustaların da yapılacak doğalgaz tesisatı için gidebileceğini söyleyen, Gerektiğinde seve seve gideriz, oradakilere yardım etmek isteriz.”söz konusu.

Eskişehir’de doğalgaz ustası olan Ateş Aydınç, gelecekte ihtiyaç olması halinde Eskişehir’deki doğalgaz ustalarının deprem bölgesine gidebileceğini belirterek, şu bilgileri verdi:

Dün depremzedeler dükkanıma geldi. Bu konuda Eskişehir’e büyük bir göç olmuş, konutlara yerleşmişler. Mahallemizin muhtarı da beni aradı, gittim doğalgazın tüm bakımlarını yapıp teslim ettim. Eşiniz için çalışmasak da en azından işimiz arttı. Şu an yoğun bir programımız yok, departman sakin.

bozuyuk-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu