Haber

Beşiktaş, Antalyaspor’u deplasmanda yendi

Süper Lig’in 33. haftasının açılış maçında Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor ile Şenol Güneş’in grubu Beşiktaş, hakem Mete Kalkavan yönetiminde karşı karşıya geldi.

Antalya Stadı’nda oynanan mücadelede konuk ekip Beşiktaş, 1-0 geriye düşerek 3-1’lik galibiyeti elde etti ve kritik bir 3 puan aldı.

32. dakikada Ömer Toprak’ın kafa vuruşuyla öne geçen Antalyaspor, ilk yarıyı önde tamamladı. İkinci yarıda bu kez Aboubakar 54. dakikada bir kafa vuruşuyla beraberliği sağladı.

Antalyaspor Bünyamin 81. dakikada kırmızı kart görürken, 10 oyuncu kalırken, durumun devamında 84. dakikada Cenk Tosun topu ağlara gönderdi. 90’da bir kez daha sahneye çıkan Aboubakar son sözü söyledi ve skoru 3-1 olarak belirledi.

Süper Lig’de üst üste dördüncü maçını kazanan Beşiktaş, puanını 68’e yükseltti. Fatih Karagümrük’ün galibiyetinin ardından Beşiktaş’la karşılaşan Antalyaspor’a mağlup oldu ve 36 puanla ayrıldı.

Antalyaspor, önümüzdeki hafta Ankaragücü’nü konuk edecek. Beşiktaş ise Gaziantep FK’nin ligden çekilmesinin ardından haftayı BAY ile geçecek ve 3-0 mağlup olacak.

Detaylar geliyor…

bekilliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu