Haber

AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül: Türkiye’nin gerçekten ciddi bir muhalefet sorunu var

AK Parti Küme Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, “Türkiye’nin gerçekten çok ciddi bir muhalefet sorunu var. Ülkemizde AK Parti olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde siyasetin itici gücü ve lokomotifi olarak yolumuza devam edeceğiz. Muhalefetin bu halini gördükten sonra ülkemiz demokrasisi adına üzülüyoruz.” söz konusu.

Gül, Şahinbey ilçesinde inşa edilen 1875 yataklı, 334 poliklinik, 3 MR cihazı, floroskopi cihazı, 64 ameliyathane, 60 yenidoğan yoğun bakım yatağı ve 18 ayakta tedavi odası bulunan hastaneyi ziyaret etti.

Daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen “İl Yürütme Kurulu Toplantısı”na katılan Gül, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın deprem bölgesindeki çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.

Deprem bölgesindeki çalışmaları yerinde takip edip incelediklerini belirten Gül, “Gaziantep’te kalıcı konutların teslimine yıl bitmeden başlayacağız. Vatandaşlarımız güven içinde sıcak ve inançlı yuvalarına girecekler. TOKİ Yapı İşleri Genel Müdürlüğü büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanımız ‘Konutları bir yıl içinde teslim edeceğiz’ dedi ve bu söz yerine gelecek, milletimize ne söz verdiysek yerine getireceğiz.” dedi.

Abdulhamit Gül, Gaziantep’teki şehir hastanesini de incelediklerini ve kısa süre içinde hizmete açılacağını hatırlattı.

Türk siyasetinde muhalefette sıkıntılar olduğuna işaret eden Gül, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Baba-oğul gibiyim diyenlerin ne durumda olduğunu hepimiz yakından görüyoruz. Milletimiz öyle bir kuyumcu titizliğiyle ölçü tartıyor ki, bütün bunları görerek sandığa gidip oy veriyor. Çünkü ‘Ben bu milleti maceraya atmayacağım’ inancıyla sandığa gittikleri için milletimizin bugün ne kadar haklı olduğunu, aldığı kararla bir kez daha görüyoruz. Milletimizin oy verdiği mürekkebi kurumadı. Kazanabilecekleri tek şey CHP Genel Başkanlığı seçimidir.”

Muhalefetin durumunu görünce ülke demokrasisi adına üzüldüğünü vurgulayan Gül, şunları kaydetti:

“Türkiye’de muhalefet başı çekiyor. Muhalefetin ülke siyaseti için öneriler sunmak yerine kendi aralarındaki kısır çekişmelerle nasıl vakit kaybettiğini üzülerek izliyoruz. Türkiye’nin gerçekten önemli bir muhalefet sorunu var. Ülkemizde AK Parti olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde siyasetin itici gücü ve lokomotifi olarak yolumuza devam edeceğiz. Muhalefet bu durumu gördüğü için, ülkemiz demokrasisinin devam edeceğinden eminiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu