Ekonomi

ING, Kahramanmaraş’ın yeniden imarına desteğini sürdürüyor

ING Türkiye, depremin ardından Operasyon ve Davet Merkezi’nin bulunduğu Kahramanmaraş’ın kalkınması için temellerini atmaya devam ediyor. ING Cluster CEO’su Steven van Rijswijk, Kahramanmaraş Davet ve Operasyon Merkezi’ni ziyaret ederek çalışanlara taziyelerini iletti ve hayatını kaybeden çalışanlar için düzenlenen anma törenine katıldı. ING Türkiye, Hollanda Büyükelçiliği’nin Onikisubat Belediyesi iş birliğiyle Kahramanmaraş EXPO alanında depremzedeler için kurduğu Lale Eğitim ve Ömür Merkezi’nin de ana sponsoru oldu. Açılış törenine katılan ING Group CEO’su Steven van Rijswijk, “Bu büyük depremin yol açtığı kayıplardan derin üzüntü duyuyorum. ING ailesi olarak bu felakette 5 çalışma arkadaşımızı kaybettik. ING, bölgedeki insan kaynağı potansiyeline inandığımız için 10 yıl önce kurduğumuz ING Kahramanmaraş Operasyon ve Çağrı Merkezimiz ve bölgedeki diğer çalışanlarımızla birlikte Türkiye’deki varlığını güçlü bir şekilde sürdürmektedir. Küresel ING topluluğu, bölgedeki topluluk yatırımları için 7,5 milyon Euro’nun üzerinde bir fon oluşturmuştur. Bölgenin yeniden kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

ING Türkiye, depremin ardından Operasyon ve Davet Merkezi’nin bulunduğu Kahramanmaraş’ın kalkınması için temellerini atıyor ve yaraları birlikte sarmak ümidiyle geleceğe bağlılığını sürdürüyor. Bu bağlamda ING, hem çalışanlarının hem de bölge halkının yanında olmayı ön planda tutmaktadır. Bu kapsamda ING Cluster CEO’su Steven van Rijswijk, Kahramanmaraş Davet ve Operasyon Merkezi’ni ziyaret ederek çalışanlara deprem nedeniyle taziyelerini iletti ve hayatını kaybeden 5 çalışan için düzenlenen anma törenine katıldı. ING Türkiye, Hollanda Krallığı Büyükelçiliği ve Onikisubat Belediyesi iş birliği ile Kahramanmaraş EXPO alanında kurduğu Lale Eğitim ve Yaşam Merkezi’nin de ana sponsoru oldu. Bu merkez, konteyner kentte 6 binden fazla kişinin yaşadığı EXPO alanında yaşayan çocuk ve kadınlara dinlenme ortamı sağlayacak ve gençlere eğitim desteği sağlayacak. ING Grup CEO’su Steven van Rijswijk, bu kapsamda Hollanda Krallığı Büyükelçisi Sn. Joep Wijnands ve Onikiada Belediye Başkanı Sn. Hanefi Mahçiçek ile birlikte düzenlenen açılış törenine katıldı.

Steven van Rijswijk: “Türkiye’nin yanında olmaya ve bölgenin kalkınmasına desteğimizi yeniden sunmaya devam edeceğiz”

ING Kahramanmaraş Operasyon ve Davet Merkezi’ne yapılan ziyaret ile Lale Eğitim ve Uzun Ömür Merkezi’nin açılışına ilişkin görüşlerini dile getiren ING Cluster CEO’su Steven van Rijswijk, “Bu büyük şokun yol açtığı kayıpların derin üzüntüsünü yaşıyorum. Türkiye sayesinde. ING ailesi olarak 5 çalışma arkadaşımızı da bu felakette kaybettik. Ailelerine, yakınlarına ve tüm meslektaşlarımıza başsağlığı diliyorum. ING, bölgedeki insan kaynağı potansiyeline inandığımız için 10 yıl önce kurduğumuz ING Kahramanmaraş Operasyon ve Davet Merkezimiz ve bölgedeki diğer çalışanlarımızla birlikte Türkiye’de güçlü bir varlık göstermektedir. Hem Kahramanmaraş’ın hem de tüm sarsıntı bölgesinin bir an önce yaralarını sararak bu süreçten güçlenerek çıkmasını temenni ediyorum.

ING olarak biz de bu sürece katkı sağlamak ve bölgenin yeniden kalkınması için küresel seferberliğin temeli olmak için çalışmaya devam ediyoruz. Küresel ING topluluğu, hem deprem sonrası acil ihtiyaçların karşılanması hem de bölgenin kalkınmasına yardımcı olmayı hedeflediğimiz toplumsal yatırımlar için 7,5 milyon Euro’yu aşkın bir bağış fonu oluşturdu. Bu bağlamda, bu vakfın değerli bir parçası olarak, Hollanda Krallığı Büyükelçiliği tarafından Kahramanmaraş EXPO alanında kurulan, kadınlar için dinlenme ve eğitim alanı sunan Lale Eğitim ve Yaşam Merkezi’ni hizmete açmanın gururunu yaşıyoruz. ve çocuklarla gerçekleştirdiğimiz ve değerli paydaşlarımızla birlikte ana sponsoru olarak katkıda bulunduğumuz. Bu desteğin, içinde yaşadığımız ve hizmet verdiğimiz toplum için fark yaratmanın önemli bir yolu olduğuna inanıyoruz. Türkiye’nin yanında olmaya ve bölgenin yeniden kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu