Teknoloji

TV+ yarıyıl tatilinde çocukları Vadistanbul’da Kral Şakir’le buluşturuyor!

Çocuklar çizim atölyesinde Kral Şakir karakterini çizmeyi öğrenirken, gün içinde düzenlenecek etkinliklerle de unutulmaz bir gün yaşayacaklar.

Türkiye’nin dijital içerik platformu TV+, yarıyıl tatilinde çocuklara keyifli anlar yaşatacak etkinliklerine devam ediyor.

TV+ ana sponsorluğunda ve Vadistanbul ev sahipliğinde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek özel etkinlikle, yaratıcısı Varol Yaşaroğlu’nun katılımıyla çizim atölyesi, imza töreni gibi farklı etkinlikler gerçekleştirilecek. Kral Şakir.

Vadistanbul’un zemin katında gerçekleşecek etkinlikler 4 Şubat Pazar günü saat 13.00’de başlayacak ve saat 20.00’ye kadar devam edecek.

Gün içindeki tüm aktivitelerin ücretsiz olduğu bu programa 6-12 yaş arası çocuklar katılabilmektedir. Kral Şakir karakterleriyle tanışacak olan çocuklar Zumba Show ile eğlenceli vakit geçirecek.

Varol Yaşaroğlu, Grafi2000 Yaratıcı Çocuk Çizim eğitiminin ardından çocuklara sahnede Kral Şakir karakterlerini çizdirecek. İmza etkinliğinin ardından gerçekleştirilecek ikinci oturumda çocuklar sahne gösterileriyle eğlenirken, çizim eğitiminin ardından Kral Şakir ve Fil Necati ile tanışacaklar.

KAYNAK: HABER7

incesuhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu