Haber

Sivas’ta “Heyecan Merkezleri” açıldı

Sivas Belediyesi’nin öğrencilere kurs ve eğitim vermek amacıyla yaptırdığı “Heyecan Merkezleri” düzenlenen törenle açıldı.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Alım, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen proje tanıtım ve Heyecan Merkezleri açılış töreninde yaptığı konuşmada, klasik belediyeciliğin dışında paydaş kurumlarla heyecanı şehrin her bölgesine yaymayı hedeflediklerini söyledi.

Heyecan Merkezleri Projesi’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildiğini belirten Alım, “Heyecan Merkezlerinde Milli Eğitim Müdürlüğümüzle gençlerimize hizmet vereceğiz. İşin özünde ve merkezinde gençlik var.” söz konusu.

Şehirleri geliştirirken gençlerin de ihmal edilmemesi gerektiğini vurgulayan Alım, “Geleceğimizin yöneticileri, güçlü Türkiye’nin sahipleri olan gençlerimizi bu noktada yetiştirmek ve onların heyecanını daimi tutmak sorumluluğunu üstlendik. İlk etapta şehrimizin farklı yerlerinde 7 heyecan merkezi açıyoruz.” dedi.

Vali Yardımcısı Şakir Öner Öztürk, Sivas Belediyesi’nin sosyal belediyecilik konusunda toplumun her kesimine ulaştığını söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Öztürk ile Lider Alım ve Milli Eğitim Müdürü Necati Yener protokol imzalayarak şehrin farklı yerlerinde faaliyete geçecek 7 merkezin açılışını yaptı.

Programa AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu ve Rukiye Toy, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, daire yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

derbent-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu