Teknoloji

Sertifikasyon Sitesinde İncelenen Honor Band 9 Özellikleri

Çinli akıllı telefon üreticisi Honor da akıllı saatleriyle gündemde. 2022 yılında Honor Band 7 modelini tanıtan şirket, şu anda halefi olan Honor Band 9 üzerinde çalışıyor. Honor Band 9’un Bluetooth SIG sertifikasyon platformunda yakında piyasaya sürülmesiyle ilgili bazı detayları gösterdi. Ayrıca sertifika incelemesinde bazı teknik özellikler de yer alıyor.

Platformda iki farklı model numarasının bulunduğunu görüyoruz. Bu sayılar RHE-B39 ve RHE-B19’u içerir. Yani iki farklı modelle göreceğimiz Honor Band 9’da ekran boyutu ve özelliklerde farklılık söz konusu olabilir. Sertifika incelemelerine göre Band 9’un Bluetooth 5.3’ü desteklemesi mümkün. Ancak veritabanına ve giyilebilir cihaza ilişkin herhangi bir teknik spesifikasyon detayı açıklanmadı.

Sertifikasyon Sitesinde İncelenen Honor Band 9 Özellikleri

Honor Band 9 Ekran Özellikleri

Honor 9 Band’ın sertifika incelemesi ilk kez çevrimiçi olarak yayınlandı. Bu, Honor Band 9 incelemelerini yakın gelecekte diğer sertifika programlarında da görebileceğimiz anlamına geliyor. Band 7 özellikleri dikkate alındığında akıllı saat, 1,47 inçlik AMOLED 2.5D kavisli ekranla piyasaya çıkıyordu. 96 spor moduyla kalp atış hızını, kandaki oksijeni izlemeyi ve uyku analizini ölçtü. Ayrıca voltaj ölçümü gibi ekstra özelliklere de sahiptir.

baykanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu