Haber

Şehir merkezine inen ayıyı görüntüleyen vatandaşın tepkisi gülümsetti

Şehir merkezine inen ayıyı görüntüleyen vatandaşın reaksiyonu gülümsetti

Sivas’ın Gemerek ilçe merkezine inen ayı cep telefonu kamerasına yansıdı

SİVAS – Sivas’ın Gemerek ilçe merkezine inen ayı cep telefonu kamerasına yansırken, vatandaşın ayı karşısında verdiği reaksiyon gülümsetti.

Sivas’ın Gemerek ilçesinde sabaha karşı 05.30 sıralarında ilçe merkezine inen ayı şaşkınlığa neden oldu. O anlarda fırın işletmesin de bulunan Mahmut Şahin, dışarıya çıkacağı sırada ayıyla karşılaştı. Anı ölümsüzleştirmek için cep telefonuna sarılan Şahin’in şaşkınlığı görüntü kaydına yansıdı. Ayıyı görünce verdiği yansılar ise izleyenleri gülümsetti. Şahin’i gören ayı kaçarak uzaklaştı. Ayı kısa bir müddet içerisinde gözden kayboldu.

“İlk defa başıma böyle bir olay geldi”

Başına birinci kere bu türlü bir olay geldiğini söyleyen Mahmut Şahin, “Bu yaşıma kadar birinci kez başıma bu türlü bir olay geldi. Sabaha karşı saat 05.30 civarında işlettiğim fırının yan sokağında bir ayının aşağıya yanlışsız indiğini gördüm. Heyecanla o anda çok ayrıntılı olarak kayda alamadık lakin ufak çaplı bir görüntü kaydımız var. Birinci sefer başıma bu türlü bir olay geldi. Oda beni gördükten sonra ürküp kaçtı. O sırada da peşine sokak köpekleri düştü. Bizde peşinden gittik lakin yetişemedik. İleride yeniden öbür bir vatandaş ayıyı gördüğünü söylemiş. Gördüğümüz güzel oldu lakin inşallah bir daha gelmez. Kimsenin de müsabakasını istemem” halinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu