Yaşam

Rocky Filmlerinin Apollo Creed’i Carl Weathers 76 Yaşında Hayatını Kaybetti

Rocky film serisinin başrollerinden Apollo Creed’i canlandıran ünlü Amerikalı aktör Carl Weathers, 76 yaşında vefat etti.

ABD’de başlayan 50 yıllık Hollywood kariyerinin en önemli rolünü Rocky serisi filmlerinde Sylvester Stallone’a karşı Apollo Creed karakteriyle oynayan ve dünya çapında sinemaseverlerin sevgisini kazanan Carl Weathers, 2013’te vefat etti. Sylvester Stallone, Weathers’ı anma videosunda şunları söyledi: “Carl Weathers benim hayatımın, başarımın, onunla ilgili her şeyin ayrılmaz bir parçasıydı. Ona çok değer veriyorum ve onu tebrik ediyorum çünkü o odaya girdiğinde ve Onu ilk kez gördüm, büyüklüğü gördüm ama ne kadar muhteşem olduğunu fark etmemiştim.” Yapmadım.

Onsuz Rocky ve benim yaptıklarımızı asla başaramazdım. Kesinlikle olağanüstüydü. Sesi, boyu, gücü, atletik yeteneği ama daha da önemlisi kalbi ve ruhu. Korkunç bir kayıp. Ve burada bu tablonun önünde duruyorum çünkü bu muhtemelen ringde birlikte olduğumuz son andı ve bunu asla unutmayacağım. Bu bir sihirdi. ve onun hayatının bir parçası olduğum için çok şanslıydım. “Apollo, yumruklamaya devam et” dedi.

Predator filminde Carl Weathers’la birlikte rol alan Arnold Schwarzenegger, oyuncudan sonra şunları söyledi: “Carl Weathers her zaman bir efsane olacak. Harika bir atlet, harika bir oyuncu ve harika bir insan. O olmadan Predator’ı yapamazdık.” Kesinlikle bunu yaparken bu kadar harika vakit geçiremezdik.” 1948 yılında ABD’nin New Orleans kentinde doğan Carl Weathers, spor kariyerinin yanı sıra üniversitede tiyatro eğitimi aldı.

sariyahsiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu