Haber

Memduh Büyükkılıç’tan ‘uşak’ mesajı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kaymakam Fatih Güner, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Bayar Özsoy, MHP Kayseri Milletvekili Adayları Adnan İncetoprak, Mustafa Bozkurt, Mahalle Muhtarı Bayram Öztürk ve ilçe sakinleri katıldı. .

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Önder Büyükkılıç birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Bu camii Büyükşehir Belediyemizin büyük katkılarıyla yapılmış olabilir ama kıstasa uygun olarak yaptırılmıştır. başta muhtarımıza, emeği geçenlere iyilik yapmaktır. farklı teşekkürler Biz biriz, beraberiz, Sarıoğlan’da hep beraberiz, Akkışla’da hep beraberiz, Kayseri’de hep beraberiz, Türkiye’de hep beraberiz. Ay yıldızlı Türk bayrağımızın altında vatanımıza, milletimize, devletimize, tabii ki inancımıza, yani camimize sahip çıkma duygusunu Rabbim elimizden almasın. Biz bu fiyatlar için buradayız” dedi.

Caminin çevre düzenlemesinin yapıldığını vurgulayan Büyükkılıç, “İnşallah gereğini yaparız. Siz bize güç, dua ve yetki verdikçe biz de doğru olanı yapacağız. Güçlü Türkiye, güçlü Kayseri, güçlü Sarıoğlan, güçlü Muratbey. Güç, birbirinizle ilgilenmekten gelir. Değerlerimize sahip çıkmaktır. İnşallah bu anlayış içinde iş birliği yapıp kardeşlik hukukumuza sahip çıkacağız. Vatanımıza ve insanımıza sahip çıkacağız. Sizlere layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Başkan Büyükkılıç, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilediklerine dikkat çekti.

Kayserililere layık olmak için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Büyükkılıç, “Hizmetlerin en güzeline layıksınız. Çünkü siz bize bu hizmeti yapma imkanı veriyorsunuz. Seçersin, seversin, dua edersin. Biz de sizlere layık olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

“HÜKÜMET VARDI, MİLLET DEVLETİNDEN YANINDA OLDU”

Başkan Büyükkılıç, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ardından sergilenen devlet-millet dayanışmasına dikkat çekerek, “Asrın felaketi olan 6 Şubat depremini yaşadık. 16 ilçe belediye başkanı olan abilerimiz, Memduh Büyükkılıç ağabeylerimizle abi-kardeş diyaloğu içinde oraya gittik; Başta İçişleri Bakanımız olmak üzere, depremin olduğu ilk saatten itibaren valimiz, kaymakamlarımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde el ele verdik, gönül gönüle verdik, dayanışma gösterdik. Her bir bakanımız bir ilde idi. Devlet oradaydı ve halk devletinin yanındaydı. Kayseri’den Kahramanmaraş ve Malatya güzergahımıza konvoylar vardı, onları milletimiz verdi. Yaraları sarmak için bir olmak için varız. Seni çok seviyoruz. Allah bizi sana layık eylesin. Sizin inancınız bizim inancımız, bizim kültürümüz bizim kültürümüz, bizim hayatımız bizim hayatımız. Ben de bir taşra çocuğuyum. Bu anlamda size layık olmak benim için mutluluk verici. Biz birbirimizden üstün değiliz. İlk insan.”

Konuşmasında Türkiye’nin savunmasına değinen Önder Büyükkılıç, “Güvenlik olmazsa bu cami olmaz. Güvenlik olmadan bu millet olmaz. Seni seviyoruz, biz senin hizmetkarınız. Onun için savunma sanayisi, gelişmişliği, her türlü araç ve gereçleriyle güçlü bir Türkiye, ‘Ben de buradayım’ diyen bir Türkiye’dir. Bu sözle olmaz, icraatla olur. Bu yatırımla olur. Bu çaba ile yapılır. Elhamdülillah, o noktadayız. Daha da geliştireceğiz. Bu asil Türk milletine lâyık olmak için gece gündüz demeden ibadet aşkıyla çalışan sizler, bu asil Türk milletini tanımak, tanımak ve sahiplenmek makamındasınız. Biz sizi seviyoruz, biz sizin hizmetkarınızız” dedi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN İYİ HABER

Bahçecik Barajı’ndan Sarıoğlan’a gelecek sudan da bahsettiklerini anlatan Büyükkılıç, suyla ilgili işlerin mayıs ayı itibarıyla ihaleye çıkacağını belirterek, “Müminler olarak, Müslümanlar olarak yapamayacağımızı söylemeyeceğiz. , yönetimimizin ötesinde bize uyan ve söylediklerimizi mutlaka hayata geçireceğiz. geçeceğiz Neden mümin konuştuğunda doğruyu söyler, mümin sözünü tutar, mümin emanete hıyanet etmez. “Sizin özellikleriniz bizim özelliklerimizdir” diyerek sözlerini noktaladı. Deprem bölgelerinde insanların hep Kayseri’nin iyiliklerinden, Kayseri’nin hayırsever insanlarından bahsettiklerini söyledi. Önder Büyükkılıç’a emeklerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Fatih Güner, “Buranın yapımında emeği geçen, taşıyla kerpiçiyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize, Muratbeyli İlçemize hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN AYYILDIRIM’DAN LİDER BÜYÜKKILIÇ’A DUA VE TEŞEKKÜRLER

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım da Başkan Büyükkılıç’a dua ederek teşekkür ederek, “Muhtarımız sağ olsun buraya cami yapılmasını istedi. Gerçekten çok değerliyiz Allah razı olsun bunu Büyükşehir Belediye Başkanımızla paylaştığımızda ‘Muratbeyli’ye cami kazandıracağız’ dediğimizde ‘Hemen hayırlı olsun’ dedi. Tanrı onu korusun. Bu süreçte ellerinden öperiz. Başkanım çok teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından cami dualarla açıldı.

haber-buldan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu