Haber

Konyaaltı Belediye Spor Kadın Hentbol Takımı Görele’yi mağlup etti

Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin 16. haftasında Görele Belediyesi Spor Kulübü’nü 43-28 mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini 14 maça taşıdı.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde bu sezon tüm maçları kazanan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin 16. haftasında evinde Görele Belediyesi Spor Kulübü’nü konuk etti. Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da oynanan karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Mavi Kelebekler, karşılaşmanın ilk yarısını 20-15 önde kapattı. İlk yarıdaki üstünlüğünü maçın sonlarına doğru da yansıtan Akdeniz grubu, karşılaşmayı 43-28 kazanarak ligdeki galibiyet serisini 14 maça çıkardı. Maçın en skorer ismi ise Konyaaltı’nda forma giyen ve 13 gol atan Ceylan Aydemir olurken, iki takımın kalecileri dışında maçta oynayan tüm oyuncular gol sevinci yaşadı.

Türkiye kupası vardiyası

HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda Yenimahalle Belediyesi SK ile eşleşen Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı’nı ise yoğun maç trafiği bekliyor. Bu sezon kupaya çeyrek finalde katılacak olan Konyaaltı, ilk maçını 8 Şubat Perşembe günü saat 16.00’da evinde oynayacak. Maçın rövanş maçı 13 Şubat Salı günü saat 16.00’da Ankara’da oynanacak ve yarı finale çıkacak takım belli olacak. Mavi Kelebekler, kupa maçlarının ardından ligdeki 15. galibiyetini 18 Şubat Pazar günü deplasmanda Aksaray Belediyesi SK’da arayacak. – ANTALYA

haber-baskale.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu