Haber

Kağıthane’de iki gence kurşun yağdırdı

İstanbul Kağıthane Çeliktepe Mahallesi’nde oturan Mert Parlak ve Samet Yiğiter, sokakta bir kafeye geldi.

Burada vakit geçiren ve bir süre sonra yemekhanenin kapısına gelen gençler, kapının önünden yürüyen bir kişinin saldırısına uğradı.

Saldırgan üzerine kurşun yağdırıldıktan sonra kaçarken, yaralanan iki genç olay yerine gelen ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.

Gençler, Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Gençlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Hastaneye kaldırılan gençlerin suç karnesinin yüksek olduğu ve 42 kabahat kaydı olduğu ortaya çıktı.

“Olayı uzaktan izledik”

Olayla ilgili konuşan Cemal Yıldız, şunları söyledi: “Gördüğümüz kadarıyla karşı taraftan bir kişi gelip 5-6 el ateş edip kaçtı. Daha sonra 2 kişinin yaralandığını gördük. Daha sonra polis ekipleri ve ambulansların onları hastaneye naklettiklerini biliyoruz. Bel altından yaralanmış olduklarını öğrendik. Olay yerine girmedik ama uzaktan izledik.”söz konusu.

Yusuf Yıldız ise “Dün bu saatlerde sokağın karşısında oturuyorduk. Hemen buradan maskeli siyahi bir arkadaş geldi ve 2 arkadaşımıza 4-5 el ateş etti. sesi duydum Kesintisiz buraya geldiğimde ikisi de yerde yatıyordu. Ambulans geldi.” söz konusu.

Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatan Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Çeliktepe Şehit Bestami Şeker Emniyet Müdürlüğü polisleri, yaralıların sözlerine atıfta bulunarak güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Polis, yaptığı incelemeler sonucunda saldırganın kimliğini kısa sürede belirledi. Şahsın yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

Yaralıların belgeleri

Yaralanan gençlerden Mert Parlak’ın 17’si “kasten yaralama” olmak üzere 34, Samet Yiğiter’in ise “kasten yaralama” ve “iş yerinden hırsızlık” suçlarından 8 sabıkası olduğu öğrenildi.

haberkaracoban.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu