Haber

Jorge Jesus: “Matematiksel bir şansımız olduğu sürece savaşmaya devam edeceğiz”

– Jorge Jesus: “Matematiksel bir şansımız olduğu sürece savaşmaya devam edeceğiz”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus:

“Önemli olan geleceğim değil, takımın durumu”

İSTANBUL – Fenerbahçe Teknik Müdürü Jorge Jesus, şampiyonluk bahtı matematiksel olarak devam ettiği sürece mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Portekizli teknik direktör, sarı lacivertlilerde geleceği hakkında, “Benim kafamdaki konu benim geleceğim değil, takımın durumu.”

Fenerbahçe, Spor Toto Üstün Lig’in 34. haftasında sahasında Trabzonspor’u 3-1 mağlup ettiler. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında sarı lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu. Keyifli bir galibiyet aldıklarını belirten İsa, “Son şampiyona karşı oynadık. 30-35 dakika kaliteli bir oyun oynadık. Trabzonspor’u defans hattından çıkarmadık. Golü bulduk. Diğer golleri de yedik.” kalitemizi gösterdik. Yediğimiz goller büyük takımların atabileceği gollerdi. Biz bu savaşın içindeyiz.” Devam edeceğiz. Matematiksel olarak şansımız olduğu sürece devam edeceğiz. Trabzonspor karşısında ne kadar duygusal olduğumuzu gösterdik. Kaliteli bir oyun oynadık” dedi.

“Şampiyonluk için yüzde vermem mümkün değil”

Şampiyonluk yarışında her şeyin mümkün olduğunu ifade eden tecrübeli teknik direktör, “Yüzde vermek mümkün değil ama her şey mümkün. İki rakibimiz arasında 3 maç fark var. Bu süreçte her şey olabilir. Uzun yıllar teknik direktörlük yaptım, tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Geri döndüm ve şampiyonluğu kazandım, aksine kaybettim. Matematiksel olarak her şey mümkün. Görüyorsunuz ki şansımız olduğuna inanıyoruz.”

“Arda’yı teknik taktik konusunda uyarıyordum”

Maçta Arda ile yaşadığı diyaloğa değinen Jorge Jesus, “Arda’yı taktik ve teknik konularda uyarıyordum. Aramızda özel bir durum yoktu. Yarın onunla konuşabileceğim bir şey yoktu. Yapılan bir uyarıydı. Normal bir teknik direktör tarafından oynandı. Bu onun oyunlarından biriydi” dedi.

“Önemli olan geleceğim değil, takımın durumu”

Fenerbahçe’deki geleceği sorulduğunda İsa şu yanıtı verdi:

“Karar vermedim. Tek düşüncem Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu yarışlar. Kupada son şansımız var. Lig yarışında da şansımızın olduğuna inanıyoruz. Benim derdim geleceğim değil, geleceğim.” takımın durumu. Çalışıyoruz. Liderle görüştük. O da bu konuda sakin, ben de sakinim. Değerli.” “Geleceğim benim geleceğim değil, grubun içinde bulunduğu iki yarış. Taraftarların beni çok istediğini hissettiğim için geldim. Hayranlar Instagram’da binlerce mesaj gönderdi. Bu sorunlar zamanla çözülür. En değerli şey Bizim için son maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapmak ve her iki kupada da başarılı olmak.”

“Serdar’ın kadroda olmaması sürpriz değil”

Serdar Aziz’in maç öncesi takımdan uzaklaştırılmasının özel bir sebebi olmadığını vurgulayan Jesus, “Serdar Aziz hafta içi iki idmana çıkmadı. Kadroda olmamasının sebebi bu değil. Her oyuncu. benim için önemli. Genellikle oyunda 2 defans oyuncusu var ve kulüpte 1 defans oyuncusu var. Bugün.” “Gustavo kulüpteydi. Her maçı seçmek zorundayım. Bu sürpriz değil” dedi.

“Türkiye Kupası için mutluyum ama beni tatmin etmiyor”

Bu dönemde sadece Türkiye Kupası’nı kazanmasının kendisini tatmin etmeyeceğini belirten Jeus, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“Buraya 2 kupa hedefiyle geldim. Sezon başında iki kulvarda yarışıyoruz. Kupayı alırsak mutlu olurum ama beni tatmin etmez. Yine de ulaşamadık.” final.iki turnuva da bizim için önemli.2’de 1 yaparsak kötü diyemem ama ikisini de kazanmak için çabalarımızı sürdüreceğiz.çok da önemli değil.konuşmak gerçek değil finale ulaşmadan önce şimdi bunun hakkında.”

cayajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu