Haber

İspanya Kral Kupası Tivibu’da

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, İspanya’nın en nadide kupa mücadelesini ekrana taşımaya devam ediyor. İspanya Kral Kupası son 16 türde birbirinden değerli maçlara sahne olacak. 17, 18 ve 19 Ocak tarihlerinde oynanacak olan son 16 çeşit mücadelesi Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlandı.

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, tarihin en eski kupalarından biri olan İspanya Kral Kupası’nı seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor. Copa Del Rey adlı dizide son 16 varyetenin mücadelesi ile heyecan devam ediyor. İspanya’nın Barcelona, ​​Real Madrid ve Atletico Madrid gibi dev takımlarının mücadele ettiği kupada maçlar 17, 18 ve 19 Ocak tarihlerinde Tivibu Spor ekranlarından canlı izlenecek.

Barcelona tarih yazmaya devam etmek istiyor

İspanya Kral Kupası’nın en başarılı grubu 31 kez kupayı evine götüren Barcelona, ​​3. Lig ekiplerinden NAME Ceuta ile karşılaşacak. Katalan grubu, önceki tıpta 3. Lig gruplarından CF Intercity ile karşılaşmıştı ve normal sürenin berabere sona erdiği maçta uzatmalarda Ansu Fati’nin golüyle zirveye çıktı. Barcelona’nın Copa Del Rey’deki son 16 rakibi NAME Ceuta ile oynayacağı mücadele 19 Ocak Perşembe günü saat 22:00’de Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak.

Real Madrid kupa hasretini bitirmek istiyor

Avrupa kupalarında ve ligde gösterdiği başarılı performansa rağmen Kral Kupası’nda istediğini alamayan Real Madrid, 9 yıllık kupa hasretine son vermek istiyor. Ezeli rakibi Barcelona’nın turnuvadaki başarısına karşı mücadelede geride kalan Madrid grubu, bir önceki rakibi 4. Lig ekiplerinden Cacereno’yu yedek takımına 1-0 mağlup ederek bir diğer rakibi Villarreal ile eşleşti. Real Madrid’in ezeli rakibi Villarreal’e karşı oynayacağı mücadele 19 Ocak Perşembe günü saat 23.00’te Tivibu Spor 1’den yayınlanacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu