Haber

İBB Başkanı İmamoğlu, Çatalca’da düzenlenen ücretsiz sebze fidesi dağıtım töreninde konuştu.

Çiftçilere ücretsiz verilecek yaklaşık 10 milyon kışlık sebze fidesinin dağıtım töreni İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Çatalca’da düzenlendi. Törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlere ilişkin mesaj verdi.

Seçim kampanyasıyla ilgili konuşan İmamoğlu, “Desteklemeye devam edeceğiz. Doğruları yapmaya devam edeceğiz. Yarım kalan işlere başlamaya ve halkımızın ihmal edilen ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.”

İstanbul’u kazanmakta kararlı olduklarını yineleyen İmamoğlu, “Hem bundan sonraki İstanbul seçimlerini hem de İstanbul’un ilçe seçimlerini kazanmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesileyle yılmayacağız, yolumuza devam edeceğiz. Ama vatandaşımızın karşısına çıkacağız. Yaptığımız eksiklikler için kendilerinden özür dileyeceğiz” dedi.

İmamoğlu şunları söyledi:

“Bu niyete dayalıdır, bu ahlaka dayalıdır, bu şeffaflığı, bu katılımcılığı yapmaya devam edeceğiz. Bunu yaparken eksiklerimiz olabilir, kusurlarımız olabilir. Hatalarımız olabilir. Bu hataları düzelteceğiz.Halkımızı mutlu etmeye devam edeceğiz.

Göreceksin, umutla ayağa kalk. Burada olduğu gibi eleştirileri alıp tacı alacağız. Vatandaşlarımızın istek ve tavsiyeleri ile önümüze bakacağız. Ve milletin hizmet alabilmesi için milletin güçlerinin bu millete bağlı olarak tesis edilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayın ki buradaki kardeşiniz asla pes etmeyen bir kardeştir, bunu herkes bilmeli.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu