Teknoloji

Steam, Milyonlarca TL CS:GO Eşyası Bulan Oyuncuları Yasakladı: Nedeni Şaşırtıcı

Biz oyuncuların mirası olarak gördüğümüz oyun kütüphaneleri ve oyun içi öğeler elbette her birimiz için çok pahalı. Peki ya hepsini bir anda kaybederseniz? Hesabında oyunlar hariç milyonlarca TL değerinde CS:GO itemi olan bir kullanıcının başına gelen de tam olarak budur.

Steam’in Topluluk Pazarı, platformun en canlı alanlarından biridir.

Oyuncular bu pazarda çeşitli oyun içi öğeleri satarak Steam bakiyelerini elde edebilirler veya bu pazardan ihtiyaçları olan oyun içi öğeleri ve kartları alabilirler.

Elbette Topluluk Pazarı sekmesinin kötüye kullanılmasını önlemek için Steam’in aldığı bazı önlemler var.

Kullanıcıları ve platformu tehlikeli yazılımlardan korumak ve dolandırıcılığı önlemek için Steam’in gözü her zaman Topluluk Pazarı’ndadır.

Envanterinde 500.000$’a yakın CS:GO ürünü olan bir kullanıcı, profiline yorum yaptığı için yasaklandı!

Steam, oyun içi öğelerin ticaretiyle uğraşan Gergely Szabo’nun yasaklanmasının arkasında çok katı politikalara sahip. Szabo’nun bir kullanıcının profilinde oluşturduğu bir sitede “M9’unuzu satın”. Takas linkiniz bozuk lütfen düzeltin’ deyince banlandı.

Sadece çenesini yoracak kadar büyük bir envanterin sahibi olan oyuncu, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda olayın akıbetini de belirtti.

Vakit kaybetmeden Steam’in ana birimiyle iletişime geçen oyuncu, şüpheli içerik nedeniyle hesabının banlandığını ve başvurusu sonucunda her şeyi yeniden eline aldığını söyledi.

sincik-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu