Haber

FIBA ​​19 Yaş Altı Kadınlar Basketbol Dünya Kupası’nda LED Cam Zemin Tanıtıldı

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) tarafından test edilen LED cam zemin kort, İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenen FIBA ​​19 Yaş Altı Kadınlar Basketbol Dünya Kupası’nın 2023 çeyrek finalinde tanıtıldı.

İlk kez resmi bir FIBA ​​turnuvasında tanıtılan ve ASB GlassFloor (Glass Floor) tarafından sağlanan son teknoloji LumiFlex kort, interaktif uygulamalara olanak sağlayan eksiksiz bir teşhir zemini olarak kullanılıyor. Madrid’de oynanacak ilk çeyrek final maçı öncesi sahayı tanıtan FIBA ​​Genel Sekreteri Andreas Zagklis, gurur ve heyecanını dile getirerek şunları söyledi:

“Bu inanılmaz ve yenilikçi yüzeyde oynama fırsatı verilen Madrid ve FIBA’daki oyuncular için tarihi bir gün. Şimdiye kadar çok fazla beklenti vardı ve sonunda bu cam tabanlı kortu tanıtabilmek gerçekten heyecan verici. Ayrıca bu sahada oynanacak ilk maçların FIBA ​​19 Yaş Altı Kadınlar Basketbol Dünya Kupası çeyrek finalleri olacak olması da bu heyecan için çok uygun. Ayrıca kadınlara stratejik değerimizi göstererek bu LED tabanı bir kadın etkinliğinde tanıtıyoruz.”

Ayrıca yeni cam tabanın sunumuna FIBA ​​Lideri Hamane Niang, FIBA ​​Saymanı Ingo Weiss, FIBA ​​Avrupa Lideri Jorge Garbajosa ve FIBA ​​Amerika Lideri Fabin Borro da katıldı.

FIBA 19 Yaş Altı Kadınlar Basketbol Dünya Kupası 2023, bu akşam İspanya ile Amerika arasında oynanacak final maçıyla sona erecek. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu