Haber

Eren Bülbül’ün annesinden Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki

Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Köprüyani ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017’de PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Millet İttifakı’ndan.

6’lı koalisyon ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP’li hamlesine tepki gösteren Ayşe Bülbül, “PKK’lı teröristler oğlumu şehit etti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarımız PKK’yı yerle bir etmeye devam ediyor. Allah razı olsun. devlet millet millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı kemal kılıçdaroğlu adaylığı belli olunca hızla hdp’ye koştu amacı ne erdoğan gitsin vatan bölünsün parçalansın onların amacı bu. HDP ile birlikte yüreğim yandı. Oğlumun kemikleri sızladı. Buraya oğlumun mezarına gelmesinler. Yazıklar olsun.

PKK, CHP’NİN TAVSİYESİNİ ALDI, BU BEKLENİYORDU

Ondan önce platformlarda ‘CHP’nin HDP ile koalisyonu var mı’ diye sorulduğunda hiçbir zaman net bir cevap veremediler çünkü amaçları HDP ve diğer partilerle bir arada olmak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek, hayır. ne olursa olsun

Kandil’deki teröristlerin CHP’ye verdiği talimatı televizyondan izlerken yüreğim parçalandı. Atatürk’ün partisine ne oldu? Şimdi PKK, CHP’yi emri altına aldı. Bu sözlere ve talimatlara ancak kalpleri evet der. CHP ve ittifak ettiği partiler milliyetçilikten, insanlıktan bahsetmesin. Hele iyiler onlarla nasıl bütünleşir? Meral Akşener televizyonda hep “PKK’dan yana değiliz” diyordu. Şimdi beraberler. Meral Hanım “Milliyetçiliği bilirsiniz, vatanseverliği bilirsiniz”. Vatanımızı onlara bırakmayacağız. Türk milleti, Türk milleti 6’lı sofranın gayesini gördü. Masa 6 idi, 7 oldu.

Hızla HDP’nin ayağına gittiler. Şimdi aldıkları talimat neyse onu yapmak zorunda kalacaklar. Ancak amaçlarına ulaşamayacaklar. Ahirette şehitlerimizin kanında boğulacaklar. Türk milleti bunların cevabını 15 Mayıs’ta verecek. 15 yaşındaki oğlum vatanı için şehit oldu. Çocuk katilleriyle birlikte olmak ülkeyi bölmek, satmak için ne gerekiyorsa yapmak demektir. CHP’nin zihniyeti buydu. ÂLA Partisi’nin sağcı zihniyeti onlara teslim oldu. Neden “Yeter ki Tayyip Erdoğan gitsin”. Hedefleri olmayacak. Bu zamana kadar haklarımı onlara vermemiştim, ömrüm boyunca da vermeyeceğim” dedi.

KAYNAK: SABAH / ÖZGÜR ÖZDEMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu