Haber

Erdoğan’dan son dakika açıklaması: Yüksek kiralar bizi de rahatsız ediyor!

FLAŞ HABER: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ankara’nın Pursaklar ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, “Asıl sorunumuz enflasyon” dedi. Yüksek kira artışlarına tepki göstererek seçim sonrasına işaret etti.

Erdoğan, “Özellikle gıda ve konut fiyatlarındaki dengesiz artış bizi rahatsız ediyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Şu an elimdeki sayıya göre sahada 40 bin kişi var. Bu ne anlama gelir? Pursak’ın göğsü gümbürtüyle inliyor.

Kendileri dahil tüm parti temsilcilerine sandık kurullarına güvenmiyorlar.

“BU ÜLKEYİ BÖLMEYECEĞİZ”

Kemal Bey yeter ki bilsin ki; Kimi yanına alırsan al, kiminle yürürsen yürü, bu ülkeyi bölmeyeceğiz.

Bu seçimlerde Ankara’dan İstanbul’a, İzmir’den Erzurum’a, Samsun’a kadar ülkemizin her yerinde milletimiz bizlere sahip çıktı. Güya ilçe mitingi değil il mitingi yapıyoruz.

21 yıldır muhalefetle değil, kendimizle yarışıyoruz. 21 yılda yaptıklarımızı 21 haftada yerle bir edecek bir zihniyete sahibiz. Kendinizin ve çocuklarınızın geleceği için her türlü kırgınlığı bir kenara bırakın ve sandığa sımsıkı sarılın.

“BİZİ DE RAHAT ETTİ”

Temel sorunumuz enflasyon. Özellikle gıda ve konut fiyatlarındaki istikrarsız artış bizleri de rahatsız ediyor. Seçimden sonra kiraları artıranların üzerine çok ama çok farklı gideceğiz, bilsinler.

Bu CHP LGBT’dir, İYİ Parti ve HDP’nin küçük ortakları LGBT’dir. LGBT AK Parti’ye, MHP’ye sızamaz. Biz aile kurumunun kutsallığına inanan bir ittifakız. Bunun için seçimden sonra adımları atacağız. Bu adımlarla birlikte güçlü aileler kuracağız. Diğerleri için böyle bir sorun yok. Onlar için her şeyden önce LGBT olmak onların gururu. Milletinin hayrına tek bir işi olmayandan hayır gelmez. Seçimden sonra tüm bu ekibi tarihin tozlu sayfalarına çekerek ülkemize farklı bir şekilde hizmet edeceğiz.

AK Parti’ye LGBT giremez, Cumhur İttifakı’na LGBT giremez. Biz aile kurumunun kutsallığına inanan bir ittifakız. Seçimden sonra ilgili adımları atacağız. Anayasa Anayasadır… Güçlü aileler kuracağız.

Memleketine tek bir çizik bile atmayanlardan milletine hayır gelmez.

“YAĞ ATIYOR”

Terör örgütünden temizlediğimiz dağlardan petrol fışkırıyor.Orada terörün neden bitmediğini anlıyor musunuz?

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu