Haber

Elon Musk tarafından SpaceX’e mühendis olarak getirilen 14 yaşındaki Dahi Kairan Quazi

Tesla ve SpaceX’in milyarder girişimcisi ve CEO’su Elon Musk, bu kez Megan Fox ve muhafazakar provokatör Robby Starbuck’ı çevreleyen tartışmalara ağırlık vererek daha önce de manşetlere çıkmıştı. Musk, düşüncelerini paylaşmak için Twitter’a gitti ve hatta devam eden tartışmaya yanıt olarak bir “Büyücülük ve Propaganda Başkan Yardımcısı” tutma konusunda şaka yaptı.

Twitter alışverişi, Starbuck’ın Megan Fox ve eski kocası Brian Austin Green’i oğullarının istedikleri gibi giyinmelerine izin verdikleri için çocuk taciziyle suçlamasıyla başladı. Görünüşe göre durumun farkında olan Musk, “Cadılık ve Propaganda Başkan Yardımcısı kiralamak istiyor” şeklinde bir tweet attı. Yorumu bazılarına rastgele görünse de, sonraki yanıtları doğrudan Megan’a atıfta bulundu.

Ardından gelen bir ileti dizisinde, bir Twitter kullanıcısı Megan Fox’u övdü ve Starbuck’a verdiği yanıtın altını çizdi ve burada şaka yollu bir şekilde ona karşı büyücülük kullanmakla tehdit etti. Başka bir kullanıcı şaka yollu “Yine de propagandada kötü” yanıtını verdi. Musk şakacı bir şekilde yanıtladı, “Kimse mükemmel değildir.” Starbuck ilk suçlamasını yaptığında şaşırmış bir emoji ile yorum yapan Musk’ın hikayeyi aktif olarak takip ettiğini belirtmekte fayda var.

Musk’ın büyücülükten bahsetmesi, Megan’ın kendisinin Instagram’da yayınladığı bir şeyle örtüşüyor. Gerçek hayattaki “cadıları” bir çiftliğin dışında geyik leşi yerken gösterdiğini iddia eden bir haber makalesinden bir fotoğraf paylaştı. Megan, şaka yollu bir şekilde Starbuck’ın evine atıfta bulunarak kendi başlığını ekledi. Starbuck şok ifade ederek ve Megan’ın eylemlerinin onu deli gibi gösterdiğini ve insanların artık onun büyücülük yaptığını bildiğini iddia ederek yanıt verdi.

Megan Fox’un büyücülüğe olan ilgisi iyi bilinip belgelenmiş olsa da, Elon Musk’ın tweet’leri Starbuck’ın propaganda ve büyücülük suçlamalarıyla örtüşüyor gibi görünüyor. Musk’ın Twitter zaman tünelinde son zamanlarda onun politik duruşunu yansıtan LGBT karşıtı içerik yer aldı. İlginç bir şekilde, Musk’ın Cadılık ve Propaganda Başkan Yardımcılığı iş ilanı dikkatleri üzerine çekti, kendini cadı ilan edenlerin onun tweet’leriyle ilgilenmesi, bu pozisyon için bazı potansiyel adayların olabileceğini düşündürdü.

Hikaye gelişmeye devam ederken Elon Musk’ın katılımı, Megan Fox ve Robby Starbuck tartışmasına bir katman daha ekliyor. Musk’ın sosyal medyadaki etkili varlığıyla, sözleri ilgi topladı ve ifade özgürlüğü, kişisel inançlar ve sosyal medya platformlarının içeriği filtrelemedeki rolü hakkında tartışmalara yol açtı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu