Haber

Ekmek Üreticileri Federasyonu Başkanı Kavuncu’dan Bim CEO’su Aykaç’a “Bütün Bim Mağazalarında Ekmeğinizi Kesiyorum, Sizi Her Yerde Boykot Ediyoruz”

Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Başkanı Murat Kavuncu, “Tüm BİM mağazalarında ekmeğinizi keseceğim. Sizi her yerde boykot edeceğiz, o gücümüz çok fazla. 100 bin kişi yürüyoruz. Galip Aykaç, caddeler” dedi. Galip Aykaç’a bu açıklamayı yaptıran uluslararası küresel güçler işbirlikçileri ile birlikte hepinize buradan açık ve net söylüyorum ki, Cumhurbaşkanımıza ve Devlet Bahçeli’ye kimsenin tuzağına düşürmesine izin vermeyeceğiz.”

BİM CEO’su ve eski Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin FETÖ ile sürekli artan zincir marketlerin bağlantı ve bağlarının dikkatle araştırılması gerektiğini söylemesinin ardından, “Biz bu ülkenin mihenk taşlarıyız, ilerlemeye çalışıyoruz. Bu köşe taşları, onları yerinden etmeye çalışıyoruz.” yeterince güçlü değiller” dedi. Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Başkanı Murat Kavuncu, dün federasyonun resmi sosyal medya hesabından bir görüntü yayınladı.

Kavuncu’nun açıklamasından satırbaşları şöyle:

“BAHÇELİ’YE ONURLU SALDIRI: BİM mağazalarının Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç diye biri var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde büyük paralar kazanan ve halk arasında büyük bir ayrım yaparak millete büyük bir hizmette bulunmuş gibi faaliyetlerine devam ettiklerini söyleyen bu uluslararası küresel güçlerin taşeronları, işlerinin ötesine geçtiler. sınırlar ve sınırlar, 2 gün önce Galip Aykaç denen kişi, özellikle üyesi olmaktan onur duyduğum idealist. -Milliyetçi hareketin sayın Cumhurbaşkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye hadsiz ve kibirsiz hakaretler savurarak saldırdı.

DEVLET BAHÇELİ’NİN HİZMETİNDEYİZ: Öncelikle Galip Aykaç denen bu hain cahildir ve Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı olarak burada bir iki cümle kurmak istiyorum. Her şeyden önce ülkemizin, devletimizin, vatanımızın, vatanımızın ve bu coğrafyanın bekası için; Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu ve tüm sanayicilerimiz olarak ömrünü vatanına, ideallerine, milletine ve devletine adamış, adıyla Devlet olan ve bu ideale öncülük eden liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye her zaman şükranlarımızı sunarız. 13 yaşımdan beri yetiştirildiğim mübarek sebep. Dün, bugün ve yarın hizmetinizdeyiz.

MHP GENEL BAŞKANINA KİMSE SALDIRMAZ: Tam bağımsızlık mücadelesinde büyük emekleri olan ve üyesi olmaktan onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkanı’na kimse laf söyleyemez. Bilhassa bu tür uluslararası küresel güçlerin uşaklığını yapan, Türkiye’ye ihanet eden ve kucağına oturan Galip Aykaç ve ortağı hiçbir şekilde saldıramaz. Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu veya kuruluşlarımız bunu yapmaya çalıştıklarında gereken cevabı vermeye hazırız.

ÜLKEDE BÜYÜK BİR KAOS YARATMAKTAN KAYGILANAN KÜMELER: BİM mağazaları, Türkiye’de insanımızın içinde bulunduğu ve ekonomik sıkıntı yaratarak 1 liralık malzemeyi 15 liraya, 2 liralık malzemeyi 25 liraya satan, ülkede büyük bir kaos yaratma kaygısı taşıyan bu büyük kümelerdir. Biz iş adamları, Türkiye’de ekmek ve tarımsal gıda şubesini yöneten ekip olarak ve kuruluşlarımızdaki tüm BİM mağazaları, alt yüklenicisi Başak Besin olsun, A101 mağazaları olsun, nasıl büyüdüler, nasıl para kazandılar? sırtımızda ve komite adı altında bu büyük parayı nasıl kazandıklarını. ona haber ver. Sadece fırıncılarımızın üzerinde olan BİM mağazalarının Başak Besin adıyla aylık cirosu 600 milyon TL. 200 milyon TL’ydi, 600 milyon TL’ye çıktı. İnanılmaz para kazanıyorlar.

SİZİ MAĞAZALARINIZLA BULUŞTURUYOR, GELDİĞİNİZ YERE TAŞIYORUZ: İki gün boyunca tüm teşkilatlarımız, arkadaşlarımız, sanayicilerimiz, üreticilerimiz çıldırdık. sen kimsin? Yavrum 3-5 para gücüyle bir yere geldiniz ve bu milletin sırtında para kazanıyorsunuz. Türkiye’nin sanayiden eğitime, kültürden teknolojiye her alanda faaliyet göstermesi için gece gündüz 24 saat canımızla, kanımızla çalışıyoruz. Buraya geliyorsun, bize hak veriyorsun, posta gönderiyorsun. Seni ahbaplarınla, o mağazalardan alıp onları aldığın yere koyacağız.

BİM MAĞAZALARI EKMEĞİ KESİYORUM: Tüm BİM mağazalarında ekmeğinizi kestim. Sizi her yerde boykot edeceğiz, o gücümüz çok fazla. 100 bin ile yürüyoruz. Galip Aykaç’ın bu açıklamayı yapmasına neden olan işbirlikçileri Galip Aykaç’ın yanı sıra uluslararası küresel güçlerle işbirlikçileri; Ben buradan hepinize açık ve net söylüyorum, Cumhurbaşkanımıza da Devlet Bahçeli’ye de kimsenin yedirmesine izin vermeyeceğiz.

TÜRKİYE’Yİ SİZE TESLİM ETMEYECEĞİZ: 100. yılımızı kutlayacağız ama 100. yılımıza girerken terör örgütleriyle işbirliği yapanlara, onlara yardım ve yataklık yapanlara, onların siyasi entrikalarına faaliyet gösterenlere, vatan hainliğine, vatansızlığa, kansızca namussuzluk işleyenlere sesleniyorum. Ruhunu ve bedenini satanlara sesleniyorum. Yaptıklarınızı ve tüm çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Türkiye boş bir ülke değil. Türkiye eski Türkiye değil. Hiçbir koşulda Türkiye’yi size teslim etmeyeceğiz.

ENFLASYONU DÜŞÜRECEĞİZ: Bakın 1 liralık hıyarı 20 liraya vatandaşlarımıza satıyorlar. 5 liralık pirinci 65 liradan satıyorlar. Ayçiçek yağı depolarımızdalar, çevremizde kriz yokken Türkiye’de kriz yaratmaya çalışıyorlar. Şu anda devletimiz bunlarla ilgili çalışmalar yapıyor ve bu çalışmaları yakından takip ediyoruz. İnşallah bu çalışmalar çerçevesinde enflasyonu ve devalüasyonu düşüreceğiz.

TAKDİR ETMEZSE RANDEVUYA RAPOR VERECEĞİZ: Galip Aykaç adlı kişiden ve takipçilerinden bir hafta içinde acil bir özür bekliyoruz. Sayın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı’ndan yaptığı tutarsız, alçak ve onursuzca konuşma nedeniyle süratle özür dilemesini bekliyoruz. Özür dilemezse özür dilemesini söyleriz.”

NE OLDU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin zincir mağazaları fahiş fiyatlardan sorumlu tutması ve bunların FETÖ ile bağlantılı olup olmadığını araştırmaları gerektiğini söylemesi üzerine BİM CEO’su Aykaç ile MHP arasında gerilim yükseldi. MHP’lilerin sert açıklamalarının ardından Galip Aykaç, Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Aykaç yaptığı açıklamada, “Devlet Bahçeli’nin hassasiyet göstermesini üzüntüyle izledim. Amacım asla onu kırmak değildi. Özür dilerim lütfen.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu