Yaşam

Çiğli Belediyesi, Nazım Hikmet’i ‘Nazım’ın Kadınları’ tiyatro gösterisiyle anacak

Çiğli BelediyesiTürk edebiyatının büyük ustası Nazım Hikmet’i ölümünün 60. yılında düzenleyeceği “Nazım’ın Kadınları” adlı tiyatro oyunuyla anacak.

Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Nazım Hikmet’i anma etkinliği 3 Haziran Cumartesi günü saat 20:00’de Fakir Baykurt Salonu’nda gerçekleştirilecek. Etkinlikte Erkan Çelikol’un yönettiği, Mehmet Tokat, Öykü Gemici, Burcu Topçu, Zeynep Bone, Gül Türkmen, Mecbure Bozyel ve Tüney Alp Fırat’ın oynadığı tek perdelik tiyatro oyunu “Nazım’ın Kadınları” ücretsiz olarak sahnelenecek. . .

GÜMRÜK MÜDÜRÜ: “AŞKIN VE ÖMÜRÜN ŞAİRİNİ UNUTMAYACAĞIZ”

Anma etkinliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Ülkemizi aydınlık ve mutlu yarınlara taşıma çabamızın esin kaynaklarından biri olan edebiyatımızın değerli şairi Nazım Hikmet’i rahmetle anacağız. ayrılışının 60. yılında düzenleyeceğimiz törenle, “Barışa, insan ve vatan sevgisine verdiği bedeli anlamalı ve hayatımızı bu eksende şekillendirmeliyiz. Tüm İzmirli hemşerilerimizi 3 Haziran Cumartesi günü tiyatro oyununun oynanacağı, ünlü isimlerin sahne alacağı anma etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

habersiran.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu