Haber

Bir Takipçinin Nilgün Belgün’ü Evlenmeye İkna Etmek İçin Verdiği Vaatler Size Gülünç Gelecektir

Türk sinema ve tiyatrosunun sevilen isimlerinden Nilgün Belgün de sosyal medya hesaplarını etkin kullanan ünlü isimlerimiz arasında yer alıyor. Geçtiğimiz gün Metin Akpınar’a gönderdiği destek mesajıyla gündeme gelen sanatçı, bu kez Instagram hikayeler bölümünde yaptığı paylaşımla herkesi güldürdü.

Mesleğe ilk adım attığı tiyatro sahnelerinde yıllardır herkesi şaşırtmaya devam eden Nilgün Belgün, bu aralar sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde.

Yıllar önce rol aldığı Olacak O Kadar, Dış Damat, Yalancı Yarim, Akasya Durağı gibi dizilerden hatırladığımız Nilgün Belgün, son olarak Jet Sosyete’ye konuk olmuştu. Halen tiyatro oyunlarını sergilemeye devam etmektedir.

Öte yandan ünlü sanatçı aktif bir sosyal medya kullanıcısı.

789 bin takipçiye sahip Instagram hesabında hem günlük yaşamını hem de çalışmalarını paylaşmaya devam ediyor. Ayrıca gündemi çok yakından takip ederek yorum ve eleştirilerini burada dile getiriyor.

Geçtiğimiz yıllarda aşk itiraflarıyla herkesi suskun bırakan Nilgün Belgün, o dönem de evlilikle ilgili yorumlarıyla çok konuşulmuştu.

En yakın arkadaşıyla aldatıldığını ve evliliğini bitirdiğini açıklayan Nilgün Belgün, eski kayınvalidesi Ayten Alpman’ın kahvesine tükürdüğünü söyleyerek herkesi suskun bıraktı.

Üç evliliğinden sonra “Evliliğin ömrü beş yıldır” diyen Nilgün Belgün, daha sonra kendisine gelen hiçbir teklifi kabul etmediğini söyledi.

Hatta hayatının geri kalanını yalnız geçirmek istediğini ve evini kimseyle paylaşmak istemediğini bile söyledi. Tabii ki aşktan rahatsız olmadığını ve hayatına birinin girdiğini anlattı.

Evliliğe bakış açısı yıllardır aynıyken bir takipçisinin farklı vaatlerle kendisine evlenme teklifi etmesi izleyenleri güldürdü.

Mesajda yazılanlar Nilgün Belgün’ü Instagram hikayelerinde paylaşırken güldürmüş olmalı ki, “Bu sabah uyandım ve evlenme teklifi aldım.”

‘Sana aşık oldum. Sen şimdiye kadar gördüğüm en güzel kadınsın. Seni seviyorum, seninle evlenmek istiyorum. Seni asla aldatmayacağım, seni asla üzmeyeceğim. Hayatım boyunca saygılı ve uyumlu olacağım. Sana karşı hoşgörülü olacağım. Benim tek ve güzel dünyam. Ciddi aşıklar mı olmalıyız? Ciddi ciddi buluşalım mı? Lütfen.’

Özellikle “Seni asla aldatmam, seni asla üzmem.” ve “Hayatım boyunca saygılı, uyumlu ve hoşgörülü olacağım” sözleri çok ilginç görünüyor.?

Bunun hakkında ne düşünüyorsun? Bu vaatleri beğendin mi? ?

golyakaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu