Haber

Başkan Sarıcaoğlu: “Kardeşlerimiz asla yalnız değildir”

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Depremin ilk anından itibaren tüm imkanlarımızla kardeşlerimizin yanında olduk.”

Afet sonrası Kavak Belediyesi’nin tüm imkanlarıyla bölge halkının yardımına koştuğunu kaydeden Önder İbrahim Sarıcaoğlu, “Depremin olduğu ilk andan itibaren elimizden geldiğince bölgede bulunduk. Araçlarımız. ve çalışanlar deprem bölgesindeki kardeşlerimize yardım etmek ve yaralarını sarmak için çalışıyor.”

Başkan Sarıcaoğlu, afetin olduğu ilk andan itibaren Kaymakamlık ile koordineli çalıştıklarını ve içinde depremzedelerin ihtiyaç duyduğu ekipmanların bulunduğu onlarca yardım tırını bölgeye göndererek Kavak halkı ile halk arasında kardeşlik köprüsü kurduklarını söyledi. bölge. Kavak Belediyesi’nin iş araçlarıyla depremzede kardeşlerimizin yanında olduğunu anlatan Önder İbrahim Sarıcaoğlu, “Elimizden geldiğince bölgedeyiz. Araçlarımız ve çalışanlarımız kardeşlerimizin yanında. Birlik ve beraberlik içinde depremi yaşıyoruz. Devletimiz tüm kurumlarıyla sahada. İlçemizde herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor. Kavaklı hemşerilerimize gösterdikleri büyük dayanışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Büyük bir felaket yaşadık. Şimdi yaralarımızı birlik ve beraberlik içinde sarma zamanı.”

Türkiye’nin büyük ve güçlü bir devlet olduğunu ve bu zor günlerin birlikte aşılacağını ifade eden Sarıcaoğlu, afet bölgelerinde iş makineleri destek olurken, Kavak’a gelen depremzedelerin çeşitli ihtiyaçlarını da karşıladıklarını ifade etti. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yakınlarına sabır dileyen Önder Sarıcaoğlu, “Kardeşlerimizin tüm imkanlarımızla yanındayız. Yaraları bir an önce sarmak için çalışıyoruz. Türkiye’nin en büyüğü” güç birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Merhem olmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Deprem bölgelerinden biri olan Kavak’ta tahliye edilerek devlet yurtlarına, lojmanlara, misafirhanelere ve yurtlara yerleştirilen kardeşlerimize kucak açtık. Her türlü takviyeyi yapıyoruz. Vermeye devam edeceğiz.” – SAMSUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu