Haber

Aroma, Galatasaray ile resmi su sponsorluğu anlaşmasını yeniledi

Aroma, son 4 sezonda olduğu gibi 2023-2024 sezonunda da tüm branşlarda Galatasaray’ın “resmi su sponsoru” olmaya devam edecek.

 

Kuruluşundan bu yana Türk  Her zaman sporunu destekleyen AromaÜlkemizin önemli kulüplerinden biri Galatasaray Spor Kulübüile ilgili tüm branşlarda, 2023-2024sezon resmi “su sponsoru” olmuş. Türkiye’de meyve suyu ve içecek sektörünün vazgeçilmez ve lider markası Aroma, böylece Galatasaray ile su sponsorluğu ortaklığını 5. yılına taşıdı.

 

Aroma A.Ş.’nin sponsorluk sözleşmesinin yenilenmesi münasebetiyle Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadı’nda basın toplantısı düzenlendi. Yönetim Kurulu Üyesi Ege Duruk, Aroma A.Ş. Genel Müdür Sefer Kılınç, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Metin Öztürk ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Sefer Kılınç: “Galatasaray’ın tarihi ve temsil ettiği değerler konusunda Galatasaray Ailesi ile bir araya gelmenin gururunu yaşıyoruz.”

 

Aroma A.Ş. Genel Müdürü Sefer Kılınç Basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Bugün Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi su sponsoru olarak 5. yılımızı kutlamak ve bu değerli ortaklıkta kurduğumuz güçlü bağı vurgulamak için bir araya geldik. Aroma, bu beş yıl boyunca Galatasaray Ailesi ile sadece sponsorluk değil, aynı zamanda sevgi bağı da kurdu. Galatasaray’ın tarihi ve temsil ettiği değerler üzerinde sarı-kırmızılılara ve Galatasaray Ailesine gönül vermiş milyonlarca insanla bir araya gelmek bizim için çok değerli. Galatasaray’ın birçok branşta çaba harcayan bir topluluk olmasından da son derece memnunuz. “Amatör spora destek vermenin ülkeye hizmet olduğuna inanıyoruz ve Galatasaray’la tüm branşlarda işbirliğimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

Ege Duruk: “Birlikteliklerini beşinci yıla taşıyan ilk ailem Duruk Ailesi ile ikinci ve en büyük ailem Galatasaray’ı tebrik ediyorum.”

 

Aroma A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ege Duruk “Galatasaray ile olan sponsorluğumuzu 5. yıla taşıyarak kulübün en uzun soluklu sponsorlarından biri olduk. Sponsorluğumuzun kulübün tüm branşlarını ve tüm tesislerini kapsaması bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Daha önce olduğu gibi yeni dönemde de tüm maçlarda ve antrenmanlarda tüm sporcuların, teknik ekibin ve kulüp çalışanlarının yanında olacağız. Birlikteliklerini beşinci yıla taşıyan ilk ailem Duruk Ailesi ile ikinci ve en büyük ailem Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Size nice beş ve on yıllar diliyorum. Galatasaray bir duygu takımıdır. “Bize bu işbirliği fırsatını sağlayan Duruk Ailesi ve Aroma olarak Metin Öztürk ve İsmail Sarıkaya’ya ve tüm Galatasaray camiasına teşekkür ediyorum.”

 

İsmail Sarıkaya: “Hedefimize birlikte ulaşacağız”

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, “Bu sponsorluğun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Hepimiz bir ipin ucuna tutunuyoruz, bazıları çok çekiyor, bazıları çok az çekiyor ama hep birlikte çekiyoruz ve hep birlikte hedefimize ulaşacağız. Bu sponsorluklarla bizlere destek veren Duruk ailesine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

Metin Öztürk: “Aroma ile beş yıldır devam eden sponsorluk anlaşmamız çok farklı bir boyuta ulaştı”

 

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, toplantıda yaptığı konuşmada Aroma ile işbirliklerinin devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Duruk Ailesi’nin benim için manevi bir yanı da var. Kümenin kurucusu merhum Ömer Duruk ile tanışma fırsatı buldum, onun vizyonunu ve ülkeye katkılarını gördüm. İnanılmaz bir insandı. Seni tanımaktan onur duydum. 1905 Galatasaray Yönetici ve İş Adamları Derneği’nde Duruk Ailesi ile birlikte çalışma fırsatı bulduk. Aroma ile beş yıldır devam eden sponsorluk anlaşmamız artık çok farklı bir noktaya geldi. Artık tüm branşlardaki su sponsorumuz Aroma. Bunun önümüzdeki yıllarda artarak devam edeceğini umuyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberalaca.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu