Ekonomi

Akşener’den Şanlıurfalılara: Kalbinize hangisi uyuyorsa ona oy verin

Akşener, partisinin Şanlıurfa’daki seçim koordinasyon merkezi önünde seçim otobüsünden yaptığı konuşmada, kentte olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

Şanlıurfa’nın kimsenin malı olmadığını ve bunu 14 Mayıs akşamı birilerinin anlayacağını söyleyen Akşener, müşteri nasıl esnaf için hayırseverse, seçmenin de siyasetçi için hayırsever olduğunu belirtti.

GÜZEL PARTİ Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim Akşener’e bayrak verdi

Siyasi partilerin seçmenin sesini duyup proje ve hizmet ürettiklerini anlatan Akşener, şöyle konuştu: “Beğendiğiniz ilaçlara oy verebilirsiniz. Ama Türkiye uzun zamandır bunu yaşamadı. Şanlıurfa’da bile 4’e 5’e bölünmeye çalışılan bir dille karşı karşıyasınız. saçılma ve komplo yoluyla birbirine karşı duran insanlara. “ifadeleri kullandı.

Türkiye’nin savaşa değil seçime gittiğini ifade eden Akşener, şöyle devam etti:

“Allah kabul etsin ben 7 yaşından beri günde 5 vakit namaz kılan bir hacı hanımım. Seçimi kazandığımızda şampanya ile kutlayacaktık. Namaz kılan alkolün tadını bilmez. Bunu diyen ahmaklar da bilir kim olduğumu benim bulunduğum yerde o bardaklar kalkmaz kardeşim bu tür şeyler olmaz şimdi ama bir şey var evet ben duası olan bir kadınım Allah’ım umarım hepimiz kabul ederiz.

Ama ben düzgün bir insan mıyım, o değerli mi? Kul hakkına el mi uzatırım, kıymetlidir. Haram’a mı uzanayım, kıymetlidir. Bana yakın olan, ayısı ve amcası olan 82 puanlı evladınızı AK Parti’ye atamak yerine 52 puanlı bir genci AK Parti’ye atıyorsa bunun ne iyi insan olmakla ne de milletin hakkıyla alakası vardır. köle, harama el atmış demektir.”

Akşener, seçim öncesi Şanlıurfa’yı ziyaret ettiğini ve yerel çiftçilerin sulama ve elektrik sorunlarından haberdar olduğunu belirterek, kentteki tarımsal sulama sorununu bitireceklerini söyledi.

“Savaşa gitmiyoruz, seçime gidiyoruz”

Görevi kendisini dinleyen iki gence veren Akşener, verdiği sözleri yerine getirmediği takdirde kendisinden hesap sorulmasını istedi.

Akşener, Şanlıurfa’da meydana gelen sel ve deprem sonrası zarar gören vatandaşlara tesislerinin hiçbirinin iyileştirilmediğinin söylendiğini belirterek, “İnşallah hepsi 15 gün içinde sizlerin helal oylarıyla Kılıçdaroğlu Bey’e bir oy, UYGUN Partisi’ne bir oy vererek İYİ Parti’yi 1., Sayın Sn. Kılıçdaroğlu 13’üncü cumhurbaşkanı.Bir oy Kemal diyoruz, bir oy Meral’e.”dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener konuşmasını şöyle tamamladı:

“Savaşa gitmiyoruz, seçime gidiyoruz. Seçim seçmenlerin bayramıdır, sizden ricam herkesi tartın, özellikle beni. O terazinin sonucuna göre hangimiz vicdanınıza, aklınıza, vicdanınıza uyuyorsa ona oy verin.” Gönül Oylarınız çanta sayılmasın Siyasi kadroların sizi suistimal etmesine izin vermeyin Şanlıurfa’da burada olmaktan çok memnun oldum Türkiye’nin her yerinde genci yaşlısı emeklisi analizleri , kadın ve haksızlığa uğrayan, 14 Mayıs akşamı atacağımız helal oylarla inşallah kazanacağız ve bunları çözeceğiz, inşallah.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu