Haber

Yusuf Garip’ten MHP ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyareti

MHP 28. Dönem Denizli Milletvekili Adayı Av. Yusuf Garip, seçimlerde gece gündüz çalışan MHP Denizli İlçe Teşkilatlarını tek tek ziyaret ederek teşekkürlerini iletirken, vatandaşlardan 2. tip Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhur İttifakı’na destek vermelerini istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Denizli Milletvekili Adayı Yusuf Garip, seçim kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekerken, Denizli’yi karış karış gezerek vatandaşlarla kucaklaştı. 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2.Cinsiyet Seçimleri’nde de sahada çalışmalarını sürdüren Garip, seçimlerde gece gündüz demeden çalışan MHP İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri vesilesiyle MHP İlçe Teşkilatlarının yürüttüğü çalışmalara katılan Garip, Cumhur İttifakı 2. Tıp Seçimleri adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için vatandaşlardan destek istiyor. Son olarak Serinhisar, Acıpayam ve Çameli İlçelerini ziyaret eden Garip, MHP İlçe Teşkilatı ile kucaklaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

“Omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz”

Cumhur İttifakı ve MHP olarak Cumhurbaşkanlığı Tipi 2 için sahada kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Garip, “Cumhur İttifakı olarak el ele, omuz omuza, Cumhur İttifakı olarak çalışmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Milletvekilliği seçimlerinde ilçe teşkilatlarımız gecesini gündüzüne katarak gecesini gündüzüne katmış, azimle çalışmış, yılmamış, yılmamış, aziz milletimiz de iradesini yansıtmıştır. ve yeni yüzyıla hasret sandığa gidiyoruz.Seçimlerin ardından ilçe ilçe ziyaretlerimizi sürdürüyor, ilçe başkanlarımıza, ilçe yönetim kurulu üyelerimize ve davacılarımıza başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı 2.Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde yorulmadan sürdürdükleri çalışmalara biz de katılıyoruz.Vatandaşlarımızla görüşüp Cumhur İttifakımızın adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan kendilerine 2.Cin’de de destek vermesini rica ediyoruz. Halkımızın teveccühü ve desteği ile mutlaka başaracağız. Cumhur İttifakı olarak Türkiye’mizin 2. asrında milletimizle birlikte güçlü Türkiye’yi inşa etmeye devam edeceğiz.”

“Aziz milletim sıra sizde”

“Türkiye her zaman Devletin ve Milletin yanındadır ve her şeyden önce” diyerek sözlerine devam eden Garip, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin son 5 uygulama döneminde Cumhur İttifakı olarak kronik bir duruma neşter vurduk. Çözümsüz görünen bütün sorunları çözmeyi başardık Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanlığının umut olduğunu gösterdik Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin güçlü ve müstesna başarıları ile ülkemizin açılımına gururla şahit olduk. Cumhuriyetimizin 100.yılında milletimize 100 sözümüz var ve hepsini Allah’ın izniyle yerine getirmeye kararlıyız.Aziz milletim sıra sizde.Elbette yapacağız.Birlikte başaracağız. Ben Türküm diyen ne mutlu insan” dedi. – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu