Haber

Tekirdağ’dan biraz kısa

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, deprem bölgesine gönderilmek üzere seyyar tuvalet üretiminin devam ettiğini belirtti.

Sarıkurt yaptığı yazılı açıklamada, ilçeye gelen afetzedelere yardımların sürdüğünü, diğer yandan depremden etkilenen illere ihtiyaç malzemelerinin gönderildiğini bildirdi.

Vatandaşlara destekleri için teşekkür eden Sarıkurt, “Onların desteğiyle şehrimize gelen yaklaşık 4 bin depremzedeye her türlü yardımı yapmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sevgi Çarşısı. Bölgeye gönderilmek üzere portatif tuvaletlerin üretimi devam ediyor. sözlerini kullandı.

Ergene’de yol yapım çalışmaları

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçede yol yapım çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, ekiplerin Paşaköy Mahallesi’nde parke taşı ve parke yapım çalışması yürüttüğünü belirtti.

Bir meydana gelip mahalle muhtarı ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Yüksel, şunları kaydetti:

“Yapılmayan eksik yolları tamamlıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimizin Paşaköy Mahallesi’ndeki çalışmalarını yerinde inceledik. Muhtarımızdan ve hocalarımızdan fikir aldık. vatandaşlarımızın önerileri bizim için çok önemli.”

sarayajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu